BANDEN VERBIESE NV

Contactgegevens BANDEN VERBIESE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANDEN VERBIESE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANDEN VERBIESE NV

Regio (region): Ieper, België

Adres (address): Poperingseweg 125,8900, België

Telefoon (phone): 057 20 09 46 057 20 09 46

Fax (fax): 057 21 91 97 057 21 91 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANDEN VERBIESE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANDEN VERBIESE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANDEN VERBIESE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANDEN VERBIESE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANDEN VERBIESE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANDEN VERBIESE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANDEN VERBIESE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANDEN VERBIESE NV
Products information BANDEN VERBIESE NV

BTW identificatienummer (tax): BE03390075683
Ondernemingsnummer: 5058624267
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BANDEN VERBIESE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANDEN VERBIESE NV
(Get full report from official database of BE for BANDEN VERBIESE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANDEN VERBIESE NV
Addition kinds of activities for BANDEN VERBIESE NV

315199. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
20440000. Rijstmalen | Rice milling
22999910. Rugbacking, jute of andere vezels | Rugbacking, jute or other fiber
28510105. Verf, asfalt of bitumineus | Paints, asphalt or bituminous
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
38429915. Ligaturen, medisch | Ligatures, medical

Werken bij BANDEN VERBIESE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANDEN VERBIESE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANDEN VERBIESE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANDEN VERBIESE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Afleveraar chauffeur C met vakbekwaamheid (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C met attest vakbekwaamheid, voor distributie van watercoolers. Per dag zal je ongeveer een 20 tal stops moeten afwerken in verschillende regio's. Uiteraard sta je mee in voor het laden en lossen van je producten.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • DRINGEND Student gezocht - charcuterie afdeling - supermarkt Zele - 18+ (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Zele zijn we op zoek naar een student voor de charcuterie afdeling. Je werkt enkele dagen in de maand augustus. heb je ervaring? Dan is dat mooi meegenomen! Zo niet, krijg je zeker een opleiding hiervoor!

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BANDEN VERBIESE NV in sociale netwerken
Look for responds of BANDEN VERBIESE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANDEN VERBIESE NV. Laat een reactie achter voor BANDEN VERBIESE NV. BANDEN VERBIESE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANDEN VERBIESE NV. Leave a respond for BANDEN VERBIESE NV. BANDEN VERBIESE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANDEN VERBIESE NV op de google maps. Adres en contacten BANDEN VERBIESE NV
Location of BANDEN VERBIESE NV on the google maps. Address and contacts of BANDEN VERBIESE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BANDEN VERBIESE NV BANDEN VERBIESE NV: Desauw S.E.S. NV | Van Impe Constructies BVBA | Médas SA | Ordal Bron | Artis-Historia

Other related companies as BANDEN VERBIESE NV: Desauw S.E.S. NV | Van Impe Constructies BVBA | Médas SA | Ordal Bron | Artis-Historia

BANDEN VERBIESE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Ieper, België. De volledige naam van het bedrijf is BANDEN VERBIESE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03390075683. Het bedrijf BANDEN VERBIESE NV bevindt zich op het adres: Poperingseweg 125,8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 700,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BANDEN VERBIESE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BANDEN VERBIESE NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANDEN VERBIESE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANDEN VERBIESE NV, openstaande posities, locatie van BANDEN VERBIESE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BANDEN VERBIESE NV is a company, that was registered 1985 in Ieper region, Belgium. Full name of company is BANDEN VERBIESE NV, company assigned to the tax number BE03390075683. The company BANDEN VERBIESE NV is located at the address: Poperingseweg 125,8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 700,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BANDEN VERBIESE NV were not found.
The main activity of BANDEN VERBIESE NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BANDEN VERBIESE NV is not available. You also can look at reviews of BANDEN VERBIESE NV, open positions, location of BANDEN VERBIESE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANDEN VERBIESE NV, Ieper: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANDEN VERBIESE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANDEN VERBIESE NV, Ieper: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANDEN VERBIESE NV, employees, financial statistics.