VPG Interieur

Contactgegevens VPG Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VPG Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

VPG Interieur

Regio (region): Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België

Adres (address): Zagerijstraat 24,2960, België

Telefoon (phone): 03 633 22 33 03 633 22 33

Fax (fax): 03 633 18 17 03 633 18 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VPG Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VPG Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VPG Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VPG Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VPG Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VPG Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VPG Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VPG Interieur
Products information VPG Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE07678863525
Ondernemingsnummer: 7702758789
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VPG Interieur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VPG Interieur
(Get full report from official database of BE for VPG Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor VPG Interieur
Addition kinds of activities for VPG Interieur

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
39910101. Duw bezems | Push brooms
50910703. motorboten | Motorboats
61590203. Financiële leasing van machines en uitrusting | Machinery and equipment finance leasing

Werken bij VPG Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VPG Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VPG Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VPG Interieur. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van VPG Interieur in sociale netwerken
Look for responds of VPG Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor VPG Interieur. Laat een reactie achter voor VPG Interieur. VPG Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VPG Interieur. Leave a respond for VPG Interieur. VPG Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VPG Interieur op de google maps. Adres en contacten VPG Interieur
Location of VPG Interieur on the google maps. Address and contacts of VPG Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come VPG Interieur VPG Interieur: Henrotte Laurent Olivier | All Ucar Clean SPRL | BPR | DE CUGNAC, FABIEN | LANTEC NV

Other related companies as VPG Interieur: Henrotte Laurent Olivier | All Ucar Clean SPRL | BPR | DE CUGNAC, FABIEN | LANTEC NV

VPG Interieur is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brecht (Sint-Job-in-'t Goor), België. De volledige naam van het bedrijf is VPG Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07678863525. Het bedrijf VPG Interieur bevindt zich op het adres: Zagerijstraat 24,2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VPG Interieur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VPG Interieur is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VPG Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VPG Interieur, openstaande posities, locatie van VPG Interieur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VPG Interieur is a company, that was registered 2003 in Brecht (Sint-Job-in-'t Goor) region, Belgium. Full name of company is VPG Interieur, company assigned to the tax number BE07678863525. The company VPG Interieur is located at the address: Zagerijstraat 24,2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VPG Interieur were not found.
The main activity of VPG Interieur is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VPG Interieur is not available. You also can look at reviews of VPG Interieur, open positions, location of VPG Interieur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VPG Interieur, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VPG Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VPG Interieur, Brecht (Sint-Job-in-'t Goor): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VPG Interieur, employees, financial statistics.