VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Private companiesLegal Services • VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Contactgegevens VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Regio (region): Nieuwerkerken, België

Adres (address): Ambachtstraat 1116,3850, België

Telefoon (phone): 011 58 46 40 011 58 46 40

Fax (fax): 011 58 46 41 011 58 46 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Products information VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03156890869
Ondernemingsnummer: 2108520507
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
(Get full report from official database of BE for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Addition kinds of activities for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
57190101. Aluminumware | Aluminumware
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation

Werken bij VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Splendit - Functional Analyst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Laat een reactie achter voor VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. Leave a respond for VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA. VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA op de google maps. Adres en contacten VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA
Location of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA on the google maps. Address and contacts of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: P.B.E. | D-SIDE PROMO | Prodim S.A.-N.V. | Top-Mouton N.V. | Joanne Norris

Other related companies as VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA: P.B.E. | D-SIDE PROMO | Prodim S.A.-N.V. | Top-Mouton N.V. | Joanne Norris

VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken, België. De volledige naam van het bedrijf is VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03156890869. Het bedrijf VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 1116,3850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 855,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, openstaande posities, locatie van VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is a company, that was registered 1987 in Nieuwerkerken region, Belgium. Full name of company is VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, company assigned to the tax number BE03156890869. The company VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is located at the address: Ambachtstraat 1116,3850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 855,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA were not found.
The main activity of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA is not available. You also can look at reviews of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, open positions, location of VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, Nieuwerkerken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, Nieuwerkerken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANACKEN METAALCONSTRUCTIE BVBA, employees, financial statistics.