PIRLOT RENE ET Fils SPRL

Contactgegevens PIRLOT RENE ET Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRLOT RENE ET Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRLOT RENE ET Fils SPRL

Regio (region): Chimay (Virelles), België

Adres (address): Rue de Chimay 22,6461, België

Telefoon (phone): +32 (86) 609-12-91 +32 (86) 609-12-91

Fax (fax): +32 (69) 740-23-69 +32 (69) 740-23-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRLOT RENE ET Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRLOT RENE ET Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRLOT RENE ET Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRLOT RENE ET Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRLOT RENE ET Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRLOT RENE ET Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRLOT RENE ET Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRLOT RENE ET Fils SPRL
Products information PIRLOT RENE ET Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09562469482
Ondernemingsnummer: 7681335449
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PIRLOT RENE ET Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRLOT RENE ET Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for PIRLOT RENE ET Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRLOT RENE ET Fils SPRL
Addition kinds of activities for PIRLOT RENE ET Fils SPRL

752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
20510200. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
38410417. speculums | Speculums
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies

Werken bij PIRLOT RENE ET Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRLOT RENE ET Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRLOT RENE ET Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRLOT RENE ET Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudenten 2-ploegen of dag (Vakanties of gedurende Academiejaar) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    •Je werkt actief mee aan een productie- of verpakkingslijn (bandwerk) : bijvoorbeeld : het vullen van maaltijddoosjes met vers bereide componenten, het inleggen van componenten in een maaltijdschaaltje, manueel etiketteren van producten, stockeren van maaltijden in bakken, stapelen van bakken op paletten, met folie omwikkelen van verzendklare paletten, goederen verplaatsen met manueel transpalet, klaarzetten van orders aan de hand van pickinglists,…. •Je draagt mee zorg voor de kwaliteit en hygiëne binnen je afdeling. •Je voert fysiek intensieve arbeid uit aan een hoog tempo, ook in gekoelde omgeving (+/- 7°C) •#oneteam

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van PIRLOT RENE ET Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PIRLOT RENE ET Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRLOT RENE ET Fils SPRL. Laat een reactie achter voor PIRLOT RENE ET Fils SPRL. PIRLOT RENE ET Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRLOT RENE ET Fils SPRL. Leave a respond for PIRLOT RENE ET Fils SPRL. PIRLOT RENE ET Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRLOT RENE ET Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten PIRLOT RENE ET Fils SPRL
Location of PIRLOT RENE ET Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of PIRLOT RENE ET Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRLOT RENE ET Fils SPRL PIRLOT RENE ET Fils SPRL: PACC AUTO | A Splendid 4 X 4 BVBA | Combori NV | S.B.E.I.C. | Denoël Guy SPRL

Other related companies as PIRLOT RENE ET Fils SPRL: PACC AUTO | A Splendid 4 X 4 BVBA | Combori NV | S.B.E.I.C. | Denoël Guy SPRL

PIRLOT RENE ET Fils SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Chimay (Virelles), België. De volledige naam van het bedrijf is PIRLOT RENE ET Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09562469482. Het bedrijf PIRLOT RENE ET Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Chimay 22,6461. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PIRLOT RENE ET Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRLOT RENE ET Fils SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRLOT RENE ET Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRLOT RENE ET Fils SPRL, openstaande posities, locatie van PIRLOT RENE ET Fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PIRLOT RENE ET Fils SPRL is a company, that was registered 1990 in Chimay (Virelles) region, Belgium. Full name of company is PIRLOT RENE ET Fils SPRL, company assigned to the tax number BE09562469482. The company PIRLOT RENE ET Fils SPRL is located at the address: Rue de Chimay 22,6461. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PIRLOT RENE ET Fils SPRL were not found.
The main activity of PIRLOT RENE ET Fils SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRLOT RENE ET Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of PIRLOT RENE ET Fils SPRL, open positions, location of PIRLOT RENE ET Fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRLOT RENE ET Fils SPRL, Chimay (Virelles): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRLOT RENE ET Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRLOT RENE ET Fils SPRL, Chimay (Virelles): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRLOT RENE ET Fils SPRL, employees, financial statistics.