Maes Adiel NV

Contactgegevens Maes Adiel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Adiel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Adiel NV

Regio (region): Lichtervelde, België

Adres (address): Brugsebaan 2,8810, België

Telefoon (phone): 051 72 20 90 051 72 20 90

Fax (fax): 051 72 53 83 051 72 53 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Adiel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Adiel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Adiel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Adiel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Adiel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Adiel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Adiel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Adiel NV
Products information Maes Adiel NV

BTW identificatienummer (tax): BE09286987304
Ondernemingsnummer: 2849822998
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 223,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Maes Adiel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Adiel NV
(Get full report from official database of BE for Maes Adiel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Adiel NV
Addition kinds of activities for Maes Adiel NV

14239901. Dioriet, gebroken en gebroken-steengroeven | Diorite, crushed and broken-quarrying
24110000. logging | Logging
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
38250319. Potentiometrische instrumenten, behalve industriële procestype | Potentiometric instruments, except industrial process type
39440315. Spoorwegmodellen: speelgoed en hobby | Railroad models: toy and hobby

Werken bij Maes Adiel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Adiel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Adiel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Adiel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Operator Verpakking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een operator voor het verpakken van goederen.

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Studentenjob

    Als student houtbewerking sta je in voor het maken en verwerken van allerlei meubels uit hout. Schuren, monteren, assembleren van kasten, banken en tafels.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van Maes Adiel NV in sociale netwerken
Look for responds of Maes Adiel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Adiel NV. Laat een reactie achter voor Maes Adiel NV. Maes Adiel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Adiel NV. Leave a respond for Maes Adiel NV. Maes Adiel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Adiel NV op de google maps. Adres en contacten Maes Adiel NV
Location of Maes Adiel NV on the google maps. Address and contacts of Maes Adiel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Adiel NV Maes Adiel NV: Autoviger Schoutteet G & V | De Plus Jan Interieur | Elkabe BVBA | aura media trust sprl | de Poortere,Tom

Other related companies as Maes Adiel NV: Autoviger Schoutteet G & V | De Plus Jan Interieur | Elkabe BVBA | aura media trust sprl | de Poortere,Tom

Maes Adiel NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Lichtervelde, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Adiel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09286987304. Het bedrijf Maes Adiel NV bevindt zich op het adres: Brugsebaan 2,8810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 223,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Maes Adiel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes Adiel NV is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Adiel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Adiel NV, openstaande posities, locatie van Maes Adiel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes Adiel NV is a company, that was registered 1992 in Lichtervelde region, Belgium. Full name of company is Maes Adiel NV, company assigned to the tax number BE09286987304. The company Maes Adiel NV is located at the address: Brugsebaan 2,8810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 223,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Maes Adiel NV were not found.
The main activity of Maes Adiel NV is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Adiel NV is not available. You also can look at reviews of Maes Adiel NV, open positions, location of Maes Adiel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Adiel NV, Lichtervelde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Adiel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Adiel NV, Lichtervelde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Adiel NV, employees, financial statistics.