METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA

Contactgegevens METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA

Regio (region): Veurne, België

Adres (address): Albert I laan 68A,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 64 04 058 31 64 04

Fax (fax): 058 31 43 97 058 31 43 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA
Products information METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01228790283
Ondernemingsnummer: 2839111328
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA
(Get full report from official database of BE for METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA
Addition kinds of activities for METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA

1241. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
14590202. Cyanietwinning | Cyanite mining
22110304. Huck toweling | Huck toweling
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
32910506. Rouge, polijsten: schuurmiddel | Rouge, polishing: abrasive
86519904. Politieke fondsinsameling | Political fundraising

Werken bij METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Metaalarbeider (M/V) Stalen ramen en Deuren (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan goed lassen (halfautomaat). Je bent gemotiveerd Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. je kan zelfstandig werken

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

Zoek naar antwoorden van METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. Laat een reactie achter voor METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. Leave a respond for METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA. METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA op de google maps. Adres en contacten METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA
Location of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA on the google maps. Address and contacts of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: AIP Conseils | CASALINGO BVBA | Semisud ASBL | Corona Direct | RAILMASTERSSA

Other related companies as METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA: AIP Conseils | CASALINGO BVBA | Semisud ASBL | Corona Direct | RAILMASTERSSA

METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Veurne, België. De volledige naam van het bedrijf is METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01228790283. Het bedrijf METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA bevindt zich op het adres: Albert I laan 68A,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, openstaande posities, locatie van METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is a company, that was registered 2003 in Veurne region, Belgium. Full name of company is METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, company assigned to the tax number BE01228790283. The company METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is located at the address: Albert I laan 68A,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA were not found.
The main activity of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA is not available. You also can look at reviews of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, open positions, location of METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, Veurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, Veurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METAALKONSTRUKTIES GOENS BVBA, employees, financial statistics.