MENUISERIE ROUSSEAUX SA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • MENUISERIE ROUSSEAUX SA
Private companiesSocial Services • MENUISERIE ROUSSEAUX SA

Contactgegevens MENUISERIE ROUSSEAUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENUISERIE ROUSSEAUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENUISERIE ROUSSEAUX SA

Regio (region): Philippeville (Jamagne), België

Adres (address): Ancienne Gare 20,5600, België

Telefoon (phone): 071 66 77 45 071 66 77 45

Fax (fax): 071 66 77 46 071 66 77 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENUISERIE ROUSSEAUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENUISERIE ROUSSEAUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENUISERIE ROUSSEAUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENUISERIE ROUSSEAUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENUISERIE ROUSSEAUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENUISERIE ROUSSEAUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENUISERIE ROUSSEAUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENUISERIE ROUSSEAUX SA
Products information MENUISERIE ROUSSEAUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE06668121337
Ondernemingsnummer: 2367797851
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 660,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MENUISERIE ROUSSEAUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENUISERIE ROUSSEAUX SA
(Get full report from official database of BE for MENUISERIE ROUSSEAUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENUISERIE ROUSSEAUX SA
Addition kinds of activities for MENUISERIE ROUSSEAUX SA

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
4939. Combinatiewerkzaamheden, nec | Combination utilities, nec
332599. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
34290300. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
59939900. Tabakswinkels en stands, nec | Tobacco stores and stands, nec

Werken bij MENUISERIE ROUSSEAUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENUISERIE ROUSSEAUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENUISERIE ROUSSEAUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENUISERIE ROUSSEAUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MACHELEN - DIEGEM– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • JOBDAG ACTION (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee aan de kassa Je hebt bij het lossen van de vracht Je staat in voor het algemeen onderhoud van de winkel Bedrijfsprofiel: Op de jobdag leggen we je van A tot Z uit hoe een studentenjob bij Action eraan toe gaat. Je krijgt de nodige tips en tricks. Bij afloop van de infosessie word je persoonlijk uitgenodigd voor een gesprek bij de verantwoordelijke.

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van MENUISERIE ROUSSEAUX SA in sociale netwerken
Look for responds of MENUISERIE ROUSSEAUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENUISERIE ROUSSEAUX SA. Laat een reactie achter voor MENUISERIE ROUSSEAUX SA. MENUISERIE ROUSSEAUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENUISERIE ROUSSEAUX SA. Leave a respond for MENUISERIE ROUSSEAUX SA. MENUISERIE ROUSSEAUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENUISERIE ROUSSEAUX SA op de google maps. Adres en contacten MENUISERIE ROUSSEAUX SA
Location of MENUISERIE ROUSSEAUX SA on the google maps. Address and contacts of MENUISERIE ROUSSEAUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MENUISERIE ROUSSEAUX SA MENUISERIE ROUSSEAUX SA: HOSTELL. | MedStat Belgium BVBA | Euroquip | Astroweb v.o.f | Schoonheydt Danny

Other related companies as MENUISERIE ROUSSEAUX SA: HOSTELL. | MedStat Belgium BVBA | Euroquip | Astroweb v.o.f | Schoonheydt Danny

MENUISERIE ROUSSEAUX SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Philippeville (Jamagne), België. De volledige naam van het bedrijf is MENUISERIE ROUSSEAUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06668121337. Het bedrijf MENUISERIE ROUSSEAUX SA bevindt zich op het adres: Ancienne Gare 20,5600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 660,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MENUISERIE ROUSSEAUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MENUISERIE ROUSSEAUX SA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENUISERIE ROUSSEAUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENUISERIE ROUSSEAUX SA, openstaande posities, locatie van MENUISERIE ROUSSEAUX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MENUISERIE ROUSSEAUX SA is a company, that was registered 2001 in Philippeville (Jamagne) region, Belgium. Full name of company is MENUISERIE ROUSSEAUX SA, company assigned to the tax number BE06668121337. The company MENUISERIE ROUSSEAUX SA is located at the address: Ancienne Gare 20,5600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 660,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MENUISERIE ROUSSEAUX SA were not found.
The main activity of MENUISERIE ROUSSEAUX SA is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MENUISERIE ROUSSEAUX SA is not available. You also can look at reviews of MENUISERIE ROUSSEAUX SA, open positions, location of MENUISERIE ROUSSEAUX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENUISERIE ROUSSEAUX SA, Philippeville (Jamagne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENUISERIE ROUSSEAUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENUISERIE ROUSSEAUX SA, Philippeville (Jamagne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENUISERIE ROUSSEAUX SA, employees, financial statistics.