Lammertyn Roger NV

Contactgegevens Lammertyn Roger NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lammertyn Roger NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lammertyn Roger NV

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Oostlaan 11,8850, België

Telefoon (phone): 051 74 62 56 051 74 62 56

Fax (fax): 051 74 68 89 051 74 68 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lammertyn Roger NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lammertyn Roger NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lammertyn Roger NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lammertyn Roger NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lammertyn Roger NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lammertyn Roger NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lammertyn Roger NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lammertyn Roger NV
Products information Lammertyn Roger NV

BTW identificatienummer (tax): BE03672149658
Ondernemingsnummer: 2118408203
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lammertyn Roger NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lammertyn Roger NV
(Get full report from official database of BE for Lammertyn Roger NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lammertyn Roger NV
Addition kinds of activities for Lammertyn Roger NV

2082. Malt dranken | Malt beverages
138199. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
335606. Titanium | Titanium
20350101. Dressings, salade: Ruw en gekookt (behalve droge mengsels) | Dressings, salad: raw and cooked (except dry mixes)
22599900. Breiwerkfabrieken, nec, nec | Knitting mills, nec, nec
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
59630204. Voedseldienst, mobiel, behalve koffie-wagen | Food service, mobile, except coffee-cart
83220600. Algemene adviesdiensten | General counseling services
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij Lammertyn Roger NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lammertyn Roger NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lammertyn Roger NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lammertyn Roger NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • CALCULATOR/AANKOPER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator/aankoper zijn we op zoek naar iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijzen op de markt. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Lastenboeken analyseren en plannen; Offertes bestuderen en vergelijken van leveranciers en onderaannemers voor aanbestedingen; Offertes opmaken voor openbare en privé- aanbestedingen; Prijsvergelijkingen opstellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Seksuoloog (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een seksuoloog (m/v).

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van Lammertyn Roger NV in sociale netwerken
Look for responds of Lammertyn Roger NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lammertyn Roger NV. Laat een reactie achter voor Lammertyn Roger NV. Lammertyn Roger NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lammertyn Roger NV. Leave a respond for Lammertyn Roger NV. Lammertyn Roger NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lammertyn Roger NV op de google maps. Adres en contacten Lammertyn Roger NV
Location of Lammertyn Roger NV on the google maps. Address and contacts of Lammertyn Roger NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lammertyn Roger NV Lammertyn Roger NV: Adyns NV | ICBC Intrapolis BVBA | A. Cox N.V. | TI Shipping and Forwarding N.V. | Santoni,Alberto

Other related companies as Lammertyn Roger NV: Adyns NV | ICBC Intrapolis BVBA | A. Cox N.V. | TI Shipping and Forwarding N.V. | Santoni,Alberto

Lammertyn Roger NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is Lammertyn Roger NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672149658. Het bedrijf Lammertyn Roger NV bevindt zich op het adres: Oostlaan 11,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lammertyn Roger NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lammertyn Roger NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lammertyn Roger NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lammertyn Roger NV, openstaande posities, locatie van Lammertyn Roger NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lammertyn Roger NV is a company, that was registered 2006 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is Lammertyn Roger NV, company assigned to the tax number BE03672149658. The company Lammertyn Roger NV is located at the address: Oostlaan 11,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lammertyn Roger NV were not found.
The main activity of Lammertyn Roger NV is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lammertyn Roger NV is not available. You also can look at reviews of Lammertyn Roger NV, open positions, location of Lammertyn Roger NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lammertyn Roger NV, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lammertyn Roger NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lammertyn Roger NV, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lammertyn Roger NV, employees, financial statistics.