Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Contactgegevens Duym Natuursteenbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Duym Natuursteenbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Regio (region): Zulte (Machelen), België

Adres (address): Rijksweg 70,9870, België

Telefoon (phone): 09 380 48 18 09 380 48 18

Fax (fax): 09 386 21 75 09 386 21 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Duym Natuursteenbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Duym Natuursteenbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Duym Natuursteenbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Duym Natuursteenbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Duym Natuursteenbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Products information Duym Natuursteenbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01735809326
Ondernemingsnummer: 1313659667
Hoofdstad (capital): 193,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Duym Natuursteenbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Duym Natuursteenbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Duym Natuursteenbedrijf BVBA

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
20910100. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
37430101. Remmen, lucht en vacuüm: spoorweg | Brakes, air and vacuum: railway
37510200. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts

Werken bij Duym Natuursteenbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Duym Natuursteenbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van Duym Natuursteenbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Duym Natuursteenbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Duym Natuursteenbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Leave a respond for Duym Natuursteenbedrijf BVBA. Duym Natuursteenbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Duym Natuursteenbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Duym Natuursteenbedrijf BVBA
Location of Duym Natuursteenbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Duym Natuursteenbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Duym Natuursteenbedrijf BVBA Duym Natuursteenbedrijf BVBA: Peeters Eric & Co NV | Carrières du Fond des Vaulx SA | MITCHELL SCHOOL | Vandeweghe BVBA | Vision By Steff S.P.R.L.

Other related companies as Duym Natuursteenbedrijf BVBA: Peeters Eric & Co NV | Carrières du Fond des Vaulx SA | MITCHELL SCHOOL | Vandeweghe BVBA | Vision By Steff S.P.R.L.

Duym Natuursteenbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Zulte (Machelen), België. De volledige naam van het bedrijf is Duym Natuursteenbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01735809326. Het bedrijf Duym Natuursteenbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Rijksweg 70,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 193,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 644,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Duym Natuursteenbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Duym Natuursteenbedrijf BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Duym Natuursteenbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Duym Natuursteenbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Duym Natuursteenbedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Duym Natuursteenbedrijf BVBA is a company, that was registered 2001 in Zulte (Machelen) region, Belgium. Full name of company is Duym Natuursteenbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE01735809326. The company Duym Natuursteenbedrijf BVBA is located at the address: Rijksweg 70,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 193,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 644,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Duym Natuursteenbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Duym Natuursteenbedrijf BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Duym Natuursteenbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Duym Natuursteenbedrijf BVBA, open positions, location of Duym Natuursteenbedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Duym Natuursteenbedrijf BVBA, Zulte (Machelen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Duym Natuursteenbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Duym Natuursteenbedrijf BVBA, Zulte (Machelen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Duym Natuursteenbedrijf BVBA, employees, financial statistics.