BONTE JOHAN

Contactgegevens BONTE JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONTE JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONTE JOHAN

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Schatting 18,8210, België

Telefoon (phone): 050 24 02 42; 0475 24 67 40 050 24 02 42; 0475 24 67 40

Fax (fax): 050 24 02 43 050 24 02 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONTE JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONTE JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONTE JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONTE JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONTE JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONTE JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONTE JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONTE JOHAN
Products information BONTE JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE08487457275
Ondernemingsnummer: 8370727539
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BONTE JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONTE JOHAN
(Get full report from official database of BE for BONTE JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONTE JOHAN
Addition kinds of activities for BONTE JOHAN

1041. Gouden ertsen | Gold ores
267600. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
20529918. zwieback | Zwieback
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
32720701. Ashlar, gegoten steen | Ashlar, cast stone

Werken bij BONTE JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONTE JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONTE JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONTE JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent winkels (m/v) Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van BONTE JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of BONTE JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONTE JOHAN. Laat een reactie achter voor BONTE JOHAN. BONTE JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONTE JOHAN. Leave a respond for BONTE JOHAN. BONTE JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONTE JOHAN op de google maps. Adres en contacten BONTE JOHAN
Location of BONTE JOHAN on the google maps. Address and contacts of BONTE JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BONTE JOHAN BONTE JOHAN: Hardeco Bandencentrale | Tarcienne Motor | Cogimex S.P.R.L. | Association des Anciens Reimitsiens | Stefan Hauser

Other related companies as BONTE JOHAN: Hardeco Bandencentrale | Tarcienne Motor | Cogimex S.P.R.L. | Association des Anciens Reimitsiens | Stefan Hauser

BONTE JOHAN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is BONTE JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08487457275. Het bedrijf BONTE JOHAN bevindt zich op het adres: Schatting 18,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BONTE JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONTE JOHAN is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONTE JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONTE JOHAN, openstaande posities, locatie van BONTE JOHAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONTE JOHAN is a company, that was registered 1990 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is BONTE JOHAN, company assigned to the tax number BE08487457275. The company BONTE JOHAN is located at the address: Schatting 18,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BONTE JOHAN were not found.
The main activity of BONTE JOHAN is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BONTE JOHAN is not available. You also can look at reviews of BONTE JOHAN, open positions, location of BONTE JOHAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONTE JOHAN, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONTE JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONTE JOHAN, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONTE JOHAN, employees, financial statistics.