ABBIN NATUURSTEEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ABBIN NATUURSTEEN
Private companiesReal Estate • ABBIN NATUURSTEEN

Contactgegevens ABBIN NATUURSTEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBIN NATUURSTEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBIN NATUURSTEEN

Regio (region): Essen, België

Adres (address): Rijkmakerlaan 36,2910, België

Telefoon (phone): 03 667 17 47 03 667 17 47

Fax (fax): 03 667 17 51 03 667 17 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBIN NATUURSTEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBIN NATUURSTEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBIN NATUURSTEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBIN NATUURSTEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBIN NATUURSTEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBIN NATUURSTEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBIN NATUURSTEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBIN NATUURSTEEN
Products information ABBIN NATUURSTEEN

BTW identificatienummer (tax): BE09580322265
Ondernemingsnummer: 3507904052
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABBIN NATUURSTEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBIN NATUURSTEEN
(Get full report from official database of BE for ABBIN NATUURSTEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBIN NATUURSTEEN
Addition kinds of activities for ABBIN NATUURSTEEN

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
23960103. Linnen, handtas of zakboek | Linings, handbag or pocketbook
39999925. Notenschelpen, slijpen, van gekochte noten | Nut shells, grinding, from purchased nuts
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij ABBIN NATUURSTEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBIN NATUURSTEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBIN NATUURSTEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBIN NATUURSTEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Poetshulp Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • VERKOPER TELECOM (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: LINKO-SYSTEMS

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een full time verkoopsmedewerker/klantenadviseur voor ons telenet center. Je zal enerzijds instaan voor het verkopen van hardware en accesoires, alsook de verkoop en de bijhorende service van alle telenet-abonnementen.

Zoek naar antwoorden van ABBIN NATUURSTEEN in sociale netwerken
Look for responds of ABBIN NATUURSTEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBIN NATUURSTEEN. Laat een reactie achter voor ABBIN NATUURSTEEN. ABBIN NATUURSTEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBIN NATUURSTEEN. Leave a respond for ABBIN NATUURSTEEN. ABBIN NATUURSTEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBIN NATUURSTEEN op de google maps. Adres en contacten ABBIN NATUURSTEEN
Location of ABBIN NATUURSTEEN on the google maps. Address and contacts of ABBIN NATUURSTEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBIN NATUURSTEEN ABBIN NATUURSTEEN: Climafroid SA | MEUBLES BOVY SPRL | Quintens Bakeries Belgium N.V. | Groupe Action | Les Amis d'Achille Chavie

Other related companies as ABBIN NATUURSTEEN: Climafroid SA | MEUBLES BOVY SPRL | Quintens Bakeries Belgium N.V. | Groupe Action | Les Amis d'Achille Chavie

ABBIN NATUURSTEEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Essen, België. De volledige naam van het bedrijf is ABBIN NATUURSTEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09580322265. Het bedrijf ABBIN NATUURSTEEN bevindt zich op het adres: Rijkmakerlaan 36,2910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 392,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABBIN NATUURSTEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABBIN NATUURSTEEN is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBIN NATUURSTEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBIN NATUURSTEEN, openstaande posities, locatie van ABBIN NATUURSTEEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABBIN NATUURSTEEN is a company, that was registered 1995 in Essen region, Belgium. Full name of company is ABBIN NATUURSTEEN, company assigned to the tax number BE09580322265. The company ABBIN NATUURSTEEN is located at the address: Rijkmakerlaan 36,2910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 392,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABBIN NATUURSTEEN were not found.
The main activity of ABBIN NATUURSTEEN is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBIN NATUURSTEEN is not available. You also can look at reviews of ABBIN NATUURSTEEN, open positions, location of ABBIN NATUURSTEEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBIN NATUURSTEEN, Essen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBIN NATUURSTEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBIN NATUURSTEEN, Essen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBIN NATUURSTEEN, employees, financial statistics.