Trasco-Ser BVBA

Contactgegevens Trasco-Ser BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trasco-Ser BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trasco-Ser BVBA

Regio (region): Zemst, België

Adres (address): Linterpoortenlaan 30,1980, België

Telefoon (phone): 015 61 67 12 015 61 67 12

Fax (fax): 015 61 68 10 015 61 68 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trasco-Ser BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trasco-Ser BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trasco-Ser BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trasco-Ser BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trasco-Ser BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trasco-Ser BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trasco-Ser BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trasco-Ser BVBA
Products information Trasco-Ser BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08451751708
Ondernemingsnummer: 7717590332
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Trasco-Ser BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trasco-Ser BVBA
(Get full report from official database of BE for Trasco-Ser BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trasco-Ser BVBA
Addition kinds of activities for Trasco-Ser BVBA

919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
32910501. Boorcarbide schuurmiddelen | Boron carbide abrasives
49250107. Synthetisch aardgas uit nafta | Synthetic natural gas from naphtha
76290000. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops

Werken bij Trasco-Ser BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trasco-Ser BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trasco-Ser BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trasco-Ser BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

Zoek naar antwoorden van Trasco-Ser BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Trasco-Ser BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trasco-Ser BVBA. Laat een reactie achter voor Trasco-Ser BVBA. Trasco-Ser BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trasco-Ser BVBA. Leave a respond for Trasco-Ser BVBA. Trasco-Ser BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trasco-Ser BVBA op de google maps. Adres en contacten Trasco-Ser BVBA
Location of Trasco-Ser BVBA on the google maps. Address and contacts of Trasco-Ser BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Trasco-Ser BVBA Trasco-Ser BVBA: Mattan Freddy BVBA | Loncin (Meubelen) BVBA | ETS PONCELET FERRONNERIE | Eurodril Belgium N.V. | ALANI

Other related companies as Trasco-Ser BVBA: Mattan Freddy BVBA | Loncin (Meubelen) BVBA | ETS PONCELET FERRONNERIE | Eurodril Belgium N.V. | ALANI

Trasco-Ser BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zemst, België. De volledige naam van het bedrijf is Trasco-Ser BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08451751708. Het bedrijf Trasco-Ser BVBA bevindt zich op het adres: Linterpoortenlaan 30,1980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Trasco-Ser BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trasco-Ser BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trasco-Ser BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trasco-Ser BVBA, openstaande posities, locatie van Trasco-Ser BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trasco-Ser BVBA is a company, that was registered 2014 in Zemst region, Belgium. Full name of company is Trasco-Ser BVBA, company assigned to the tax number BE08451751708. The company Trasco-Ser BVBA is located at the address: Linterpoortenlaan 30,1980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Trasco-Ser BVBA were not found.
The main activity of Trasco-Ser BVBA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Trasco-Ser BVBA is not available. You also can look at reviews of Trasco-Ser BVBA, open positions, location of Trasco-Ser BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trasco-Ser BVBA, Zemst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trasco-Ser BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trasco-Ser BVBA, Zemst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trasco-Ser BVBA, employees, financial statistics.