ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA

Contactgegevens ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA

Regio (region): Zwevegem, België

Adres (address): Guido Gezellestraat 43,8550, België

Telefoon (phone): 056 75 72 14; 056 75 83 76; 0475 62 00 47 056 75 72 14; 056 75 83 76; 0475 62 00 47

Fax (fax): 056 75 59 24 056 75 59 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA
Products information ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09728088378
Ondernemingsnummer: 7041656494
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA
(Get full report from official database of BE for ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA
Addition kinds of activities for ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA

01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
50650310. Transformers, elektronisch | Transformers, electronic
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron
51399901. Laarzen | Boots
52110102. Millwork en timmerhout | Millwork and lumber
73891301. Arbitrage- en bemiddelingsdienst | Arbitration and conciliation service

Werken bij ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Piping Ontwerper (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    Begeleiding van 1 tot 5 tekenaars en tekenaar/constructeurs. Controleert zelfstandig ontwerpdocumenten. Controleert en evalueert informatie van andere afdelingen, opdrachtgevers en toeleveranciers. Maakt berekeningen. Maakt ontwerpvoorstellen en schetsen. Voert controlewerkzaamheden uit op de plant. Voert technische besprekingen met opdrachtgevers in voorkomende gevallen. Zorgt ervoor, dat de door hem vervaardigde ontwerpdocumenten in overeenstemming zijn met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards. Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en eventueel aan de uitvoerder(s), alsook vanuit de eigen discipline aangeven van mogelijke aanpassingen in het ontwerp, ter verbetering van de kwaliteit en maakbaarheid en desgewenst zorgdragen voor gecompleteerde/gewijzigde tekeningen, teneinde een kwalitatief goed eindresultaat te leveren binnen gestelde planning en budget. Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten, conform de instructies van de leadengineer, het projectplan c.q. de opdracht.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

Zoek naar antwoorden van ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. Laat een reactie achter voor ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. Leave a respond for ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA. ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA op de google maps. Adres en contacten ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA
Location of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA on the google maps. Address and contacts of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: Bedelco SPRL | Net Consult SA | ARTI STYLE | Imtech Maintenance S.A. | Peter Desmedt

Other related companies as ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA: Bedelco SPRL | Net Consult SA | ARTI STYLE | Imtech Maintenance S.A. | Peter Desmedt

ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Zwevegem, België. De volledige naam van het bedrijf is ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728088378. Het bedrijf ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 43,8550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, openstaande posities, locatie van ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is a company, that was registered 1995 in Zwevegem region, Belgium. Full name of company is ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, company assigned to the tax number BE09728088378. The company ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is located at the address: Guido Gezellestraat 43,8550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA were not found.
The main activity of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA is not available. You also can look at reviews of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, open positions, location of ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, Zwevegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, Zwevegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASFALTWERKEN VANDENBULCKE BVBA, employees, financial statistics.