STUDIO SCHEPENS NV

Contactgegevens STUDIO SCHEPENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO SCHEPENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO SCHEPENS NV

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Patersstraat 8,2300, België

Telefoon (phone): 014 41 22 55; 014 42 93 32 014 41 22 55; 014 42 93 32

Fax (fax): 014 42 93 32 014 42 93 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO SCHEPENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO SCHEPENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO SCHEPENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO SCHEPENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO SCHEPENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO SCHEPENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO SCHEPENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO SCHEPENS NV
Products information STUDIO SCHEPENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02777313232
Ondernemingsnummer: 6380554199
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in STUDIO SCHEPENS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO SCHEPENS NV
(Get full report from official database of BE for STUDIO SCHEPENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO SCHEPENS NV
Addition kinds of activities for STUDIO SCHEPENS NV

346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
33120800. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
35699916. Bewakingsovens voor het verouderen en testen van poeder | Surveillance ovens for aging and testing powder
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular
48220102. Telefoto diensten | Telephoto services

Werken bij STUDIO SCHEPENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO SCHEPENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO SCHEPENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO SCHEPENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ICO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een uitstekende chauffeur en heb je een passie voor wagens? Ga aan de slag bij ICO in de haven van Zeebrugge! De haven is flexibel dus bieden wij je werk met dagcontracten. Je kan zelf bepalen hoeveel dagen, wanneer, en op welke uren je kan werken waardoor deze job zowel geschikt is als een voltijdse job of als bijverdienste. Wat houdt de job in? Als shunter is het jouw taak om de wagens van de ene naar de andere kaai te rijden. Daarbij verplaats je de wagens via de openbare weg en wordt verwacht dat je deze op een correcte manier kan parkeren. Er wordt gewerkt van maandag tot vrijdag, in een 2-ploegensysteem.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Monteur centrale verwarming en/of sanitair en/of HVAC (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit regio KUURNE zijn we dringend op zoek naar monteur centrale verwarming en/ of sanitair en/ of HVAC om hun team te versterken. Voor deze vacature als arbeider bouw zullen onderstaande functies jouw dagtaak omvatten: je installeert ventilatiesystemen (HVAC) en rookgasafvoeren in: woningen appartementen scholen en rust- en verzorgingstehuizen. je plaats centrale verwarming en/ of sanitair in utiliteitsgebouwen. een binnen- of buitenvoeler installeren en afstellen voor het regelen van de temperatuur een centraal airconditioningssysteem installeren een installatie voor gecontroleerde mechanische ventilatie (GMV) installeren of vervangen defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van STUDIO SCHEPENS NV in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO SCHEPENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO SCHEPENS NV. Laat een reactie achter voor STUDIO SCHEPENS NV. STUDIO SCHEPENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO SCHEPENS NV. Leave a respond for STUDIO SCHEPENS NV. STUDIO SCHEPENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO SCHEPENS NV op de google maps. Adres en contacten STUDIO SCHEPENS NV
Location of STUDIO SCHEPENS NV on the google maps. Address and contacts of STUDIO SCHEPENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO SCHEPENS NV STUDIO SCHEPENS NV: Leboutte Béton Marloie SPRL | PROVINUM | Imagination In Motion N.V. | BRAVO SA | GARAGE GPS

Other related companies as STUDIO SCHEPENS NV: Leboutte Béton Marloie SPRL | PROVINUM | Imagination In Motion N.V. | BRAVO SA | GARAGE GPS

STUDIO SCHEPENS NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO SCHEPENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02777313232. Het bedrijf STUDIO SCHEPENS NV bevindt zich op het adres: Patersstraat 8,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in STUDIO SCHEPENS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO SCHEPENS NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO SCHEPENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO SCHEPENS NV, openstaande posities, locatie van STUDIO SCHEPENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STUDIO SCHEPENS NV is a company, that was registered 1987 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is STUDIO SCHEPENS NV, company assigned to the tax number BE02777313232. The company STUDIO SCHEPENS NV is located at the address: Patersstraat 8,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in STUDIO SCHEPENS NV were not found.
The main activity of STUDIO SCHEPENS NV is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO SCHEPENS NV is not available. You also can look at reviews of STUDIO SCHEPENS NV, open positions, location of STUDIO SCHEPENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO SCHEPENS NV, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO SCHEPENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO SCHEPENS NV, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO SCHEPENS NV, employees, financial statistics.