Dixit Interpreters & Translators

Contactgegevens Dixit Interpreters & Translators: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dixit Interpreters & Translators: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dixit Interpreters & Translators

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Stuart Merrilllaan 55,1190, België

Telefoon (phone): 02 340 90 20 02 340 90 20

Fax (fax): 02 346 14 08 02 346 14 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dixit Interpreters & Translators: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dixit Interpreters & Translators"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dixit Interpreters & Translators"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dixit Interpreters & Translators, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dixit Interpreters & Translators. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dixit Interpreters & Translators, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dixit Interpreters & Translators. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dixit Interpreters & Translators
Products information Dixit Interpreters & Translators

BTW identificatienummer (tax): BE09188385009
Ondernemingsnummer: 9976928710
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dixit Interpreters & Translators zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dixit Interpreters & Translators
(Get full report from official database of BE for Dixit Interpreters & Translators)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dixit Interpreters & Translators
Addition kinds of activities for Dixit Interpreters & Translators

227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
371404. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
492500. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
541100. Kruidenierszaken | Grocery stores
13810000. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
31110200. Schoen leer | Shoe leather
83220610. Sociale dienstcentrum | Social service center

Werken bij Dixit Interpreters & Translators: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dixit Interpreters & Translators: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dixit Interpreters & Translators. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dixit Interpreters & Translators. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

 • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • BIJVERDIENSTE HUISHOUDHULP TORHOUT EN OMSTREKEN(M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Wij zoeken mensen regio Roeselare alsook regio Torhout. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent boekhouding (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

 • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Studentenjob

  Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

 • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

 • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

 • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: BESTVISIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

 • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

Zoek naar antwoorden van Dixit Interpreters & Translators in sociale netwerken
Look for responds of Dixit Interpreters & Translators in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dixit Interpreters & Translators. Laat een reactie achter voor Dixit Interpreters & Translators. Dixit Interpreters & Translators bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dixit Interpreters & Translators. Leave a respond for Dixit Interpreters & Translators. Dixit Interpreters & Translators on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dixit Interpreters & Translators op de google maps. Adres en contacten Dixit Interpreters & Translators
Location of Dixit Interpreters & Translators on the google maps. Address and contacts of Dixit Interpreters & Translators

Andere gerelateerde bedrijven als come Dixit Interpreters & Translators Dixit Interpreters & Translators: PETER SCHOEN & SLOTENMAKERIJ | Gillard S.A. | De Vecchi, Massimo | Migisha Dominique | website-consult sprl

Other related companies as Dixit Interpreters & Translators: PETER SCHOEN & SLOTENMAKERIJ | Gillard S.A. | De Vecchi, Massimo | Migisha Dominique | website-consult sprl

Dixit Interpreters & Translators is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Dixit Interpreters & Translators, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09188385009. Het bedrijf Dixit Interpreters & Translators bevindt zich op het adres: Stuart Merrilllaan 55,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dixit Interpreters & Translators zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dixit Interpreters & Translators is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dixit Interpreters & Translators is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dixit Interpreters & Translators, openstaande posities, locatie van Dixit Interpreters & Translators op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dixit Interpreters & Translators is a company, that was registered 2015 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Dixit Interpreters & Translators, company assigned to the tax number BE09188385009. The company Dixit Interpreters & Translators is located at the address: Stuart Merrilllaan 55,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dixit Interpreters & Translators were not found.
The main activity of Dixit Interpreters & Translators is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dixit Interpreters & Translators is not available. You also can look at reviews of Dixit Interpreters & Translators, open positions, location of Dixit Interpreters & Translators on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dixit Interpreters & Translators, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dixit Interpreters & Translators, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dixit Interpreters & Translators, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dixit Interpreters & Translators, employees, financial statistics.