Diaz Laborda B

Contactgegevens Diaz Laborda B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diaz Laborda B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diaz Laborda B

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Murillostraat 3,1000, België

Telefoon (phone): 02 735 47 76 02 735 47 76

Fax (fax): +32 (13) 244-47-89 +32 (13) 244-47-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diaz Laborda B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diaz Laborda B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diaz Laborda B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diaz Laborda B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diaz Laborda B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diaz Laborda B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diaz Laborda B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diaz Laborda B
Products information Diaz Laborda B

BTW identificatienummer (tax): BE05118774414
Ondernemingsnummer: 3172821044
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Diaz Laborda B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diaz Laborda B
(Get full report from official database of BE for Diaz Laborda B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diaz Laborda B
Addition kinds of activities for Diaz Laborda B

20110101. Biefd, uit vlees geslacht op het terrein | Boxed beef, from meat slaughtered on site
37430110. Tank vrachtwagens en auto-apparatuur | Tank freight cars and car equipment
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
50510408. Zink | Zinc
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
51690302. Was zeep chips en poeder | Laundry soap chips and powder
73499905. Vensterblind schoonmaken | Window blind cleaning
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij Diaz Laborda B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diaz Laborda B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diaz Laborda B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diaz Laborda B. Looking for open vacancies in other companies

 • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

 • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

 • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

 • CAM Operator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

 • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GO-SOLAR

  Type: Vaste Job

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

 • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

 • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Vaste Job

  -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

 • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

 • Bewakingsagent (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Diaz Laborda B in sociale netwerken
Look for responds of Diaz Laborda B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diaz Laborda B. Laat een reactie achter voor Diaz Laborda B. Diaz Laborda B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diaz Laborda B. Leave a respond for Diaz Laborda B. Diaz Laborda B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diaz Laborda B op de google maps. Adres en contacten Diaz Laborda B
Location of Diaz Laborda B on the google maps. Address and contacts of Diaz Laborda B

Andere gerelateerde bedrijven als come Diaz Laborda B Diaz Laborda B: Vauterin P | Universeel Constructie Atelier NV | Parketwerken Van de Brande BVBA | Ernst Young Association Management Eyam | Paardenmelkerij Het Brabanderhof

Other related companies as Diaz Laborda B: Vauterin P | Universeel Constructie Atelier NV | Parketwerken Van de Brande BVBA | Ernst Young Association Management Eyam | Paardenmelkerij Het Brabanderhof

Diaz Laborda B is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Diaz Laborda B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05118774414. Het bedrijf Diaz Laborda B bevindt zich op het adres: Murillostraat 3,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Diaz Laborda B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diaz Laborda B is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diaz Laborda B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diaz Laborda B, openstaande posities, locatie van Diaz Laborda B op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Diaz Laborda B is a company, that was registered 2018 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Diaz Laborda B, company assigned to the tax number BE05118774414. The company Diaz Laborda B is located at the address: Murillostraat 3,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Diaz Laborda B were not found.
The main activity of Diaz Laborda B is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Diaz Laborda B is not available. You also can look at reviews of Diaz Laborda B, open positions, location of Diaz Laborda B on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diaz Laborda B, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diaz Laborda B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diaz Laborda B, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diaz Laborda B, employees, financial statistics.