Denitech BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Denitech BVBA
Private companiesCommunications • Denitech BVBA

Contactgegevens Denitech BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Denitech BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Denitech BVBA

Regio (region): Lochristi, België

Adres (address): Stationsstraat 18,9080, België

Telefoon (phone): 09 355 81 28 09 355 81 28

Fax (fax): 09 355 22 34 09 355 22 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Denitech BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Denitech BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Denitech BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Denitech BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Denitech BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Denitech BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Denitech BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Denitech BVBA
Products information Denitech BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09790161132
Ondernemingsnummer: 3607879638
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Denitech BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Denitech BVBA
(Get full report from official database of BE for Denitech BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Denitech BVBA
Addition kinds of activities for Denitech BVBA

871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
22210413. Vinyon breedgeweven stoffen | Vinyon broadwoven fabrics
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
78190302. Tv-tape diensten: bewerken, overdragen, enz. | Tv tape services: editing, transfers, etc.
79930102. Muzieksystemen, munteenheid | Music systems, coin-operated

Werken bij Denitech BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Denitech BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Denitech BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Denitech BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Bekister (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

 • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Studentenjob

  Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

 • Student Verkoop (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

 • Lift technieker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

 • Werkleider (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ENTIRIS

  Type: Vaste Job

  · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

 • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

 • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

 • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van Denitech BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Denitech BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Denitech BVBA. Laat een reactie achter voor Denitech BVBA. Denitech BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Denitech BVBA. Leave a respond for Denitech BVBA. Denitech BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Denitech BVBA op de google maps. Adres en contacten Denitech BVBA
Location of Denitech BVBA on the google maps. Address and contacts of Denitech BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Denitech BVBA Denitech BVBA: HAZET/DEGECO | Electro Gallifort | Hou Guanglin | Inec NV | T'KINT, GREGORY

Other related companies as Denitech BVBA: HAZET/DEGECO | Electro Gallifort | Hou Guanglin | Inec NV | T'KINT, GREGORY

Denitech BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Lochristi, België. De volledige naam van het bedrijf is Denitech BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09790161132. Het bedrijf Denitech BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 18,9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Denitech BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Denitech BVBA is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Denitech BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Denitech BVBA, openstaande posities, locatie van Denitech BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Denitech BVBA is a company, that was registered 1997 in Lochristi region, Belgium. Full name of company is Denitech BVBA, company assigned to the tax number BE09790161132. The company Denitech BVBA is located at the address: Stationsstraat 18,9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Denitech BVBA were not found.
The main activity of Denitech BVBA is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Denitech BVBA is not available. You also can look at reviews of Denitech BVBA, open positions, location of Denitech BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Denitech BVBA, Lochristi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Denitech BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Denitech BVBA, Lochristi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Denitech BVBA, employees, financial statistics.