DE OLIVEIRA E SILVA BVBA

Contactgegevens DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE OLIVEIRA E SILVA BVBA

Regio (region): Antwerpen (Wilrijk), België

Adres (address): Damhertenlaan 32,2610, België

Telefoon (phone): 03 449 10 80 03 449 10 80

Fax (fax): 03 449 96 33 03 449 96 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE OLIVEIRA E SILVA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE OLIVEIRA E SILVA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE OLIVEIRA E SILVA BVBA
Products information DE OLIVEIRA E SILVA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01805297851
Ondernemingsnummer: 3761688232
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE OLIVEIRA E SILVA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE OLIVEIRA E SILVA BVBA
(Get full report from official database of BE for DE OLIVEIRA E SILVA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE OLIVEIRA E SILVA BVBA
Addition kinds of activities for DE OLIVEIRA E SILVA BVBA

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
207902. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
38610300. Camera's en aanverwante apparatuur | Cameras and related equipment
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
57199901. Badtoebehoren | Bath accessories
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
62890101. Obligatiehouders beschermend comité | Bondholders protective committee

Werken bij DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

 • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

 • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

 • DTP-Operator (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: t-groep NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

 • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

 • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

  Type: Dienstenchequebaan

  Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) regio Damme voor meerdere gezinnen, elk 8u/week (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor meerdere gastgezinnen in Damme, voor min. 8u/week in elk gastgezin, te presteren in 4 à 5 dagen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, huishoudelijke taken, ev. de was. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

 • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

  Regio: NUKERKE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van DE OLIVEIRA E SILVA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. Laat een reactie achter voor DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. DE OLIVEIRA E SILVA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. Leave a respond for DE OLIVEIRA E SILVA BVBA. DE OLIVEIRA E SILVA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE OLIVEIRA E SILVA BVBA op de google maps. Adres en contacten DE OLIVEIRA E SILVA BVBA
Location of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA on the google maps. Address and contacts of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE OLIVEIRA E SILVA BVBA DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: Sauter Transport NV | Deconinck M | Simons Roger BVBA | Patrick Rary ,Jeanroy philippe | DANIEL MARTON

Other related companies as DE OLIVEIRA E SILVA BVBA: Sauter Transport NV | Deconinck M | Simons Roger BVBA | Patrick Rary ,Jeanroy philippe | DANIEL MARTON

DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Wilrijk), België. De volledige naam van het bedrijf is DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01805297851. Het bedrijf DE OLIVEIRA E SILVA BVBA bevindt zich op het adres: Damhertenlaan 32,2610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE OLIVEIRA E SILVA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, openstaande posities, locatie van DE OLIVEIRA E SILVA BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Wilrijk) region, Belgium. Full name of company is DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, company assigned to the tax number BE01805297851. The company DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is located at the address: Damhertenlaan 32,2610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE OLIVEIRA E SILVA BVBA were not found.
The main activity of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA is not available. You also can look at reviews of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, open positions, location of DE OLIVEIRA E SILVA BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, Antwerpen (Wilrijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, Antwerpen (Wilrijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE OLIVEIRA E SILVA BVBA, employees, financial statistics.