DE GRAUWE FLEUR BVBA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DE GRAUWE FLEUR BVBA
Private companiesTextile Mill Products • DE GRAUWE FLEUR BVBA

Contactgegevens DE GRAUWE FLEUR BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE GRAUWE FLEUR BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE GRAUWE FLEUR BVBA

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Defacqzstraat 125 Bus 12,1060, België

Telefoon (phone): 02 539 15 12 02 539 15 12

Fax (fax): 02 539 15 62 02 539 15 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE GRAUWE FLEUR BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE GRAUWE FLEUR BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE GRAUWE FLEUR BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE GRAUWE FLEUR BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE GRAUWE FLEUR BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE GRAUWE FLEUR BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE GRAUWE FLEUR BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE GRAUWE FLEUR BVBA
Products information DE GRAUWE FLEUR BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02810546875
Ondernemingsnummer: 2073089599
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE GRAUWE FLEUR BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE GRAUWE FLEUR BVBA
(Get full report from official database of BE for DE GRAUWE FLEUR BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE GRAUWE FLEUR BVBA
Addition kinds of activities for DE GRAUWE FLEUR BVBA

138200. Oplossingen voor olie en gas | Oil and gas exploration services
267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
36430102. Bel lichtcontactdozen, radio | Dial light sockets, radio
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
81110202. Antitrust- en handelsreguleringsrecht | Antitrust and trade regulation law

Werken bij DE GRAUWE FLEUR BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE GRAUWE FLEUR BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE GRAUWE FLEUR BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE GRAUWE FLEUR BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator chemische sector (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

 • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

 • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

 • Lasser (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Daoust Vilvoorde

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

 • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

 • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Deceuninck

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van DE GRAUWE FLEUR BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE GRAUWE FLEUR BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE GRAUWE FLEUR BVBA. Laat een reactie achter voor DE GRAUWE FLEUR BVBA. DE GRAUWE FLEUR BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE GRAUWE FLEUR BVBA. Leave a respond for DE GRAUWE FLEUR BVBA. DE GRAUWE FLEUR BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE GRAUWE FLEUR BVBA op de google maps. Adres en contacten DE GRAUWE FLEUR BVBA
Location of DE GRAUWE FLEUR BVBA on the google maps. Address and contacts of DE GRAUWE FLEUR BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE GRAUWE FLEUR BVBA DE GRAUWE FLEUR BVBA: kEUKENS KURT NUTTYNCK | JUNKERS-VERHOEYEN | FANTAST-GENTSE DANSAKADEMIE | Pro-Fix | Advocatenassociatie A10 Legal

Other related companies as DE GRAUWE FLEUR BVBA: kEUKENS KURT NUTTYNCK | JUNKERS-VERHOEYEN | FANTAST-GENTSE DANSAKADEMIE | Pro-Fix | Advocatenassociatie A10 Legal

DE GRAUWE FLEUR BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is DE GRAUWE FLEUR BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810546875. Het bedrijf DE GRAUWE FLEUR BVBA bevindt zich op het adres: Defacqzstraat 125 Bus 12,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE GRAUWE FLEUR BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE GRAUWE FLEUR BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE GRAUWE FLEUR BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE GRAUWE FLEUR BVBA, openstaande posities, locatie van DE GRAUWE FLEUR BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE GRAUWE FLEUR BVBA is a company, that was registered 2002 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is DE GRAUWE FLEUR BVBA, company assigned to the tax number BE02810546875. The company DE GRAUWE FLEUR BVBA is located at the address: Defacqzstraat 125 Bus 12,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE GRAUWE FLEUR BVBA were not found.
The main activity of DE GRAUWE FLEUR BVBA is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE GRAUWE FLEUR BVBA is not available. You also can look at reviews of DE GRAUWE FLEUR BVBA, open positions, location of DE GRAUWE FLEUR BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE GRAUWE FLEUR BVBA, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE GRAUWE FLEUR BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE GRAUWE FLEUR BVBA, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE GRAUWE FLEUR BVBA, employees, financial statistics.