Data Translations NV

Contactgegevens Data Translations NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Data Translations NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Data Translations NV

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Olmenstraat 64,1930, België

Telefoon (phone): 02 725 23 70 02 725 23 70

Fax (fax): 02 725 49 33 02 725 49 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Data Translations NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Data Translations NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Data Translations NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Data Translations NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Data Translations NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Data Translations NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Data Translations NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Data Translations NV
Products information Data Translations NV

BTW identificatienummer (tax): BE01364196777
Ondernemingsnummer: 8569854736
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Data Translations NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Data Translations NV
(Get full report from official database of BE for Data Translations NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Data Translations NV
Addition kinds of activities for Data Translations NV

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
73389902. Proeflezen service | Proofreading service
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering

Werken bij Data Translations NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Data Translations NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Data Translations NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Data Translations NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser / monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

 • Wever 2ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

 • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

 • Business Controller (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

 • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

 • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

  Regio: BEERZEL

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

 • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

  Type: Vaste Job

  Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

 • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VAN CALSTER

  Type: Vaste Job

  Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

 • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van Data Translations NV in sociale netwerken
Look for responds of Data Translations NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Data Translations NV. Laat een reactie achter voor Data Translations NV. Data Translations NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Data Translations NV. Leave a respond for Data Translations NV. Data Translations NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Data Translations NV op de google maps. Adres en contacten Data Translations NV
Location of Data Translations NV on the google maps. Address and contacts of Data Translations NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Data Translations NV Data Translations NV: Doukhopelnikoff Stephan | Rorep International BVBA | SMETS GASTON & ZN BVBA | Habitat Woningbouw | Vrancken B.V.B.A.

Other related companies as Data Translations NV: Doukhopelnikoff Stephan | Rorep International BVBA | SMETS GASTON & ZN BVBA | Habitat Woningbouw | Vrancken B.V.B.A.

Data Translations NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is Data Translations NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01364196777. Het bedrijf Data Translations NV bevindt zich op het adres: Olmenstraat 64,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Data Translations NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Data Translations NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Data Translations NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Data Translations NV, openstaande posities, locatie van Data Translations NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Data Translations NV is a company, that was registered 1989 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is Data Translations NV, company assigned to the tax number BE01364196777. The company Data Translations NV is located at the address: Olmenstraat 64,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Data Translations NV were not found.
The main activity of Data Translations NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Data Translations NV is not available. You also can look at reviews of Data Translations NV, open positions, location of Data Translations NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Data Translations NV, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Data Translations NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Data Translations NV, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Data Translations NV, employees, financial statistics.