Cristoforo Colombo BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Cristoforo Colombo BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Cristoforo Colombo BVBA

Contactgegevens Cristoforo Colombo BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cristoforo Colombo BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cristoforo Colombo BVBA

Regio (region): Harelbeke (Bavikhove), België

Adres (address): Moutstraat 3,8531, België

Telefoon (phone): 056 72 75 25 056 72 75 25

Fax (fax): 056 72 75 25 056 72 75 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cristoforo Colombo BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cristoforo Colombo BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cristoforo Colombo BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cristoforo Colombo BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cristoforo Colombo BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cristoforo Colombo BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cristoforo Colombo BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cristoforo Colombo BVBA
Products information Cristoforo Colombo BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08258666992
Ondernemingsnummer: 9239471435
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cristoforo Colombo BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cristoforo Colombo BVBA
(Get full report from official database of BE for Cristoforo Colombo BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cristoforo Colombo BVBA
Addition kinds of activities for Cristoforo Colombo BVBA

14819902. Overbelasting verwijdering, nonmetallic mineralen | Overburden removal, nonmetallic minerals
33699902. Gietstukken, met uitzondering van sterven, precisie | Castings, except die-castings, precision
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs

Werken bij Cristoforo Colombo BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cristoforo Colombo BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cristoforo Colombo BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cristoforo Colombo BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

 • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

 • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

 • Magazijnier (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant op regio Ternat zijn wij op zoek naar een magazijnier - heftruckbestuurder. Je taken zijn: - Je rijdt met de heftruck. - Je staat in voor het picken van orders. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. - Je zal klanten bedienen bij afhalingen.

 • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

 • Productiemedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

  Regio: BERENDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Chauffeur CE (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van Cristoforo Colombo BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cristoforo Colombo BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cristoforo Colombo BVBA. Laat een reactie achter voor Cristoforo Colombo BVBA. Cristoforo Colombo BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cristoforo Colombo BVBA. Leave a respond for Cristoforo Colombo BVBA. Cristoforo Colombo BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cristoforo Colombo BVBA op de google maps. Adres en contacten Cristoforo Colombo BVBA
Location of Cristoforo Colombo BVBA on the google maps. Address and contacts of Cristoforo Colombo BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cristoforo Colombo BVBA Cristoforo Colombo BVBA: A.C.V. | Rick's Company Event Visibility | Expertisebureau Ivo Verhoeven cv Beëdigde Landmeters | Puffex B.V.B.A. | Loft 33 bvba

Other related companies as Cristoforo Colombo BVBA: A.C.V. | Rick's Company Event Visibility | Expertisebureau Ivo Verhoeven cv Beëdigde Landmeters | Puffex B.V.B.A. | Loft 33 bvba

Cristoforo Colombo BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Harelbeke (Bavikhove), België. De volledige naam van het bedrijf is Cristoforo Colombo BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08258666992. Het bedrijf Cristoforo Colombo BVBA bevindt zich op het adres: Moutstraat 3,8531. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 470,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cristoforo Colombo BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cristoforo Colombo BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cristoforo Colombo BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cristoforo Colombo BVBA, openstaande posities, locatie van Cristoforo Colombo BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cristoforo Colombo BVBA is a company, that was registered 1985 in Harelbeke (Bavikhove) region, Belgium. Full name of company is Cristoforo Colombo BVBA, company assigned to the tax number BE08258666992. The company Cristoforo Colombo BVBA is located at the address: Moutstraat 3,8531. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 470,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cristoforo Colombo BVBA were not found.
The main activity of Cristoforo Colombo BVBA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cristoforo Colombo BVBA is not available. You also can look at reviews of Cristoforo Colombo BVBA, open positions, location of Cristoforo Colombo BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cristoforo Colombo BVBA, Harelbeke (Bavikhove): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cristoforo Colombo BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cristoforo Colombo BVBA, Harelbeke (Bavikhove): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cristoforo Colombo BVBA, employees, financial statistics.