Colingua L.S.

Contactgegevens Colingua L.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colingua L.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colingua L.S.

Regio (region): Liège 1 (Chênée), België

Adres (address): Place Joseph Willem 9-29,4032, België

Telefoon (phone): 04 366 10 22 04 366 10 22

Fax (fax): +32 (51) 759-46-25 +32 (51) 759-46-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colingua L.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colingua L.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colingua L.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colingua L.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colingua L.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colingua L.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colingua L.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colingua L.S.
Products information Colingua L.S.

BTW identificatienummer (tax): BE07423980712
Ondernemingsnummer: 2209594726
Hoofdstad (capital): 128,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Colingua L.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colingua L.S.
(Get full report from official database of BE for Colingua L.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colingua L.S.
Addition kinds of activities for Colingua L.S.

01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
25179903. Naaimachine kasten en kisten, hout | Sewing machine cabinets and cases, wood
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
34979902. Foliecontainers voor bakkerijproducten en diepvriesproducten | Foil containers for bakery goods and frozen foods
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
50310204. Fineer | Veneer
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable

Werken bij Colingua L.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colingua L.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colingua L.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colingua L.S.. Looking for open vacancies in other companies

 • Telesales (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt ongeveer 3-10 afspraken per dag. Je registreert het resultaat van de gesprekken in het datasysteem.

 • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

 • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

 • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

 • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

  Regio: LEUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

 • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Carwash Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ISOCOM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Colingua L.S. in sociale netwerken
Look for responds of Colingua L.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colingua L.S.. Laat een reactie achter voor Colingua L.S.. Colingua L.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colingua L.S.. Leave a respond for Colingua L.S.. Colingua L.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colingua L.S. op de google maps. Adres en contacten Colingua L.S.
Location of Colingua L.S. on the google maps. Address and contacts of Colingua L.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come Colingua L.S. Colingua L.S.: Autop NV | A Line.Sys SPRL | Zeppelin (De) | DOCKX VERHUIS NV | palumbo antonio

Other related companies as Colingua L.S.: Autop NV | A Line.Sys SPRL | Zeppelin (De) | DOCKX VERHUIS NV | palumbo antonio

Colingua L.S. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Chênée), België. De volledige naam van het bedrijf is Colingua L.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423980712. Het bedrijf Colingua L.S. bevindt zich op het adres: Place Joseph Willem 9-29,4032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 128,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Colingua L.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colingua L.S. is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colingua L.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colingua L.S., openstaande posities, locatie van Colingua L.S. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colingua L.S. is a company, that was registered 2006 in Liège 1 (Chênée) region, Belgium. Full name of company is Colingua L.S., company assigned to the tax number BE07423980712. The company Colingua L.S. is located at the address: Place Joseph Willem 9-29,4032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 128,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Colingua L.S. were not found.
The main activity of Colingua L.S. is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Colingua L.S. is not available. You also can look at reviews of Colingua L.S., open positions, location of Colingua L.S. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colingua L.S., Liège 1 (Chênée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colingua L.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colingua L.S., Liège 1 (Chênée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colingua L.S., employees, financial statistics.