CHARLOTTE KLIMA

Contactgegevens CHARLOTTE KLIMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLOTTE KLIMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLOTTE KLIMA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mozartstraat 4 Bus 3,2018, België

Telefoon (phone): 03 294 08 98 03 294 08 98

Fax (fax): +32 (59) 538-47-95 +32 (59) 538-47-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLOTTE KLIMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLOTTE KLIMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLOTTE KLIMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLOTTE KLIMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLOTTE KLIMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLOTTE KLIMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLOTTE KLIMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLOTTE KLIMA
Products information CHARLOTTE KLIMA

BTW identificatienummer (tax): BE01595458984
Ondernemingsnummer: 3661712646
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CHARLOTTE KLIMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLOTTE KLIMA
(Get full report from official database of BE for CHARLOTTE KLIMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLOTTE KLIMA
Addition kinds of activities for CHARLOTTE KLIMA

9441. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
50720200. Handgereedschap | Hand tools
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij CHARLOTTE KLIMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLOTTE KLIMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLOTTE KLIMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLOTTE KLIMA. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant textielsector (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

 • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ESTA

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Inpakker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

 • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

 • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: RDT FINCO

  Type: Vaste Job

  Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected]

 • Product Engineer (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

 • Sexuologe (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van CHARLOTTE KLIMA in sociale netwerken
Look for responds of CHARLOTTE KLIMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLOTTE KLIMA. Laat een reactie achter voor CHARLOTTE KLIMA. CHARLOTTE KLIMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLOTTE KLIMA. Leave a respond for CHARLOTTE KLIMA. CHARLOTTE KLIMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLOTTE KLIMA op de google maps. Adres en contacten CHARLOTTE KLIMA
Location of CHARLOTTE KLIMA on the google maps. Address and contacts of CHARLOTTE KLIMA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLOTTE KLIMA CHARLOTTE KLIMA: Satory | ARLON-BETON | SCANIA/BUGA nv | N.V. Asgro | Stevens, Joeri

Other related companies as CHARLOTTE KLIMA: Satory | ARLON-BETON | SCANIA/BUGA nv | N.V. Asgro | Stevens, Joeri

CHARLOTTE KLIMA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLOTTE KLIMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01595458984. Het bedrijf CHARLOTTE KLIMA bevindt zich op het adres: Mozartstraat 4 Bus 3,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CHARLOTTE KLIMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARLOTTE KLIMA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLOTTE KLIMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLOTTE KLIMA, openstaande posities, locatie van CHARLOTTE KLIMA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHARLOTTE KLIMA is a company, that was registered 1990 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CHARLOTTE KLIMA, company assigned to the tax number BE01595458984. The company CHARLOTTE KLIMA is located at the address: Mozartstraat 4 Bus 3,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CHARLOTTE KLIMA were not found.
The main activity of CHARLOTTE KLIMA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLOTTE KLIMA is not available. You also can look at reviews of CHARLOTTE KLIMA, open positions, location of CHARLOTTE KLIMA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLOTTE KLIMA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLOTTE KLIMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLOTTE KLIMA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLOTTE KLIMA, employees, financial statistics.