BRUCATO E

Contactgegevens BRUCATO E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUCATO E: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUCATO E

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Hogeschoollaan 67-3,1050, België

Telefoon (phone): 02 644 68 31; 0475 78 54 16 02 644 68 31; 0475 78 54 16

Fax (fax): +32 (87) 135-55-64 +32 (87) 135-55-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUCATO E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUCATO E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUCATO E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUCATO E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUCATO E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUCATO E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUCATO E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUCATO E
Products information BRUCATO E

BTW identificatienummer (tax): BE04222015380
Ondernemingsnummer: 8576721191
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRUCATO E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUCATO E
(Get full report from official database of BE for BRUCATO E)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUCATO E
Addition kinds of activities for BRUCATO E

104400. Zilveren ertsen | Silver ores
824901. Handelsschool | Trade school
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
37140409. Wissers, voorruit, motorvoertuig | Wipers, windshield, motor vehicle
39440602. Auto's en vrachtwagens, speelgoed | Automobiles and trucks, toy

Werken bij BRUCATO E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUCATO E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUCATO E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUCATO E. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • Machinebediener (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

 • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

 • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

  Type: Vaste Job

  RUWBOUW WONINGEN

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

 • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

 • Verkoopster (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGUA CON GAS

  Type: Flexijob

  Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van BRUCATO E in sociale netwerken
Look for responds of BRUCATO E in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUCATO E. Laat een reactie achter voor BRUCATO E. BRUCATO E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUCATO E. Leave a respond for BRUCATO E. BRUCATO E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUCATO E op de google maps. Adres en contacten BRUCATO E
Location of BRUCATO E on the google maps. Address and contacts of BRUCATO E

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUCATO E BRUCATO E: Van Raak L BVBA | Tri-O-Therm BVBA | Teleaction | Kappa Data BVBA | Hakim Kerdoudi

Other related companies as BRUCATO E: Van Raak L BVBA | Tri-O-Therm BVBA | Teleaction | Kappa Data BVBA | Hakim Kerdoudi

BRUCATO E is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is BRUCATO E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04222015380. Het bedrijf BRUCATO E bevindt zich op het adres: Hogeschoollaan 67-3,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRUCATO E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUCATO E is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUCATO E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUCATO E, openstaande posities, locatie van BRUCATO E op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUCATO E is a company, that was registered 2003 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is BRUCATO E, company assigned to the tax number BE04222015380. The company BRUCATO E is located at the address: Hogeschoollaan 67-3,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 626,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRUCATO E were not found.
The main activity of BRUCATO E is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUCATO E is not available. You also can look at reviews of BRUCATO E, open positions, location of BRUCATO E on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUCATO E, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUCATO E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUCATO E, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUCATO E, employees, financial statistics.