Belgian Translation Centre CVBA

Contactgegevens Belgian Translation Centre CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgian Translation Centre CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgian Translation Centre CVBA

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Ieperstraat 24A,8400, België

Telefoon (phone): 059 56 05 00; 059 56 05 01; 059 56 05 02 059 56 05 00; 059 56 05 01; 059 56 05 02

Fax (fax): 059 56 05 00; 059 56 05 05 059 56 05 00; 059 56 05 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgian Translation Centre CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgian Translation Centre CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgian Translation Centre CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgian Translation Centre CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgian Translation Centre CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgian Translation Centre CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgian Translation Centre CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgian Translation Centre CVBA
Products information Belgian Translation Centre CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02468872070
Ondernemingsnummer: 4407684326
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Belgian Translation Centre CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgian Translation Centre CVBA
(Get full report from official database of BE for Belgian Translation Centre CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgian Translation Centre CVBA
Addition kinds of activities for Belgian Translation Centre CVBA

508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
24510101. Stacaravans | Mobile home frames
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service
76410200. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance

Werken bij Belgian Translation Centre CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgian Translation Centre CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgian Translation Centre CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgian Translation Centre CVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

 • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

 • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

 • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

 • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • operator cnc machine (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

Zoek naar antwoorden van Belgian Translation Centre CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belgian Translation Centre CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgian Translation Centre CVBA. Laat een reactie achter voor Belgian Translation Centre CVBA. Belgian Translation Centre CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgian Translation Centre CVBA. Leave a respond for Belgian Translation Centre CVBA. Belgian Translation Centre CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgian Translation Centre CVBA op de google maps. Adres en contacten Belgian Translation Centre CVBA
Location of Belgian Translation Centre CVBA on the google maps. Address and contacts of Belgian Translation Centre CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgian Translation Centre CVBA Belgian Translation Centre CVBA: F W B | MSG SA | Autoschadebedrijf De Vuyst | Cazaux | Voeders Dick N.V.

Other related companies as Belgian Translation Centre CVBA: F W B | MSG SA | Autoschadebedrijf De Vuyst | Cazaux | Voeders Dick N.V.

Belgian Translation Centre CVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgian Translation Centre CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02468872070. Het bedrijf Belgian Translation Centre CVBA bevindt zich op het adres: Ieperstraat 24A,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Belgian Translation Centre CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgian Translation Centre CVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgian Translation Centre CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgian Translation Centre CVBA, openstaande posities, locatie van Belgian Translation Centre CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgian Translation Centre CVBA is a company, that was registered 2009 in Oostende region, Belgium. Full name of company is Belgian Translation Centre CVBA, company assigned to the tax number BE02468872070. The company Belgian Translation Centre CVBA is located at the address: Ieperstraat 24A,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Belgian Translation Centre CVBA were not found.
The main activity of Belgian Translation Centre CVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgian Translation Centre CVBA is not available. You also can look at reviews of Belgian Translation Centre CVBA, open positions, location of Belgian Translation Centre CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgian Translation Centre CVBA, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgian Translation Centre CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgian Translation Centre CVBA, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgian Translation Centre CVBA, employees, financial statistics.