Belga Translations BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Belga Translations BVBA
Private companiesSocial Services • Belga Translations BVBA

Contactgegevens Belga Translations BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belga Translations BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belga Translations BVBA

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Lambeaulaan 40,1200, België

Telefoon (phone): 02 779 58 01 02 779 58 01

Fax (fax): 02 779 57 99 02 779 57 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belga Translations BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belga Translations BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belga Translations BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belga Translations BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belga Translations BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belga Translations BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belga Translations BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belga Translations BVBA
Products information Belga Translations BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09935455322
Ondernemingsnummer: 2181030273
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Belga Translations BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belga Translations BVBA
(Get full report from official database of BE for Belga Translations BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belga Translations BVBA
Addition kinds of activities for Belga Translations BVBA

286999. Industriële organische chemicaliën, nec, nec | Industrial organic chemicals, nec, nec
386102. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
32310401. Isolatieglas: gemaakt van aangekochte glas | Insulating glass: made from purchased glass
87110000. Engineering diensten | Engineering services

Werken bij Belga Translations BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belga Translations BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belga Translations BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belga Translations BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • SERVICETECHNIEKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal na een grondige opleiding verantwoordelijk zijn voor herstellingen en verkoop klaarmaken van de machines in ons assortiment. Je verricht deze werkzaamheden voornamelijk on site bij onze klanten of in onze werkplaats. Je doet een probleemanalyse en communiceert hierover met onze technische verantwoordelijke en de planning. Je verzorgt demonstraties met de machines uit ons gamma on site bij onze klanten.

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

 • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: Ladbrokes

  Type: Zelfstandige activiteit

  WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

 • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: G&A

  Type: Flexijob

  •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Belga Translations BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belga Translations BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belga Translations BVBA. Laat een reactie achter voor Belga Translations BVBA. Belga Translations BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belga Translations BVBA. Leave a respond for Belga Translations BVBA. Belga Translations BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belga Translations BVBA op de google maps. Adres en contacten Belga Translations BVBA
Location of Belga Translations BVBA on the google maps. Address and contacts of Belga Translations BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belga Translations BVBA Belga Translations BVBA: E.M.I.B. BVBA | Voyages l'Elan | Klinger-Sogefiltres SA | Katholieke Hogeschool Limburg | Brodesser, Jens-Ingo

Other related companies as Belga Translations BVBA: E.M.I.B. BVBA | Voyages l'Elan | Klinger-Sogefiltres SA | Katholieke Hogeschool Limburg | Brodesser, Jens-Ingo

Belga Translations BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Belga Translations BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09935455322. Het bedrijf Belga Translations BVBA bevindt zich op het adres: Lambeaulaan 40,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Belga Translations BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belga Translations BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belga Translations BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belga Translations BVBA, openstaande posities, locatie van Belga Translations BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belga Translations BVBA is a company, that was registered 2000 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Belga Translations BVBA, company assigned to the tax number BE09935455322. The company Belga Translations BVBA is located at the address: Lambeaulaan 40,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Belga Translations BVBA were not found.
The main activity of Belga Translations BVBA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belga Translations BVBA is not available. You also can look at reviews of Belga Translations BVBA, open positions, location of Belga Translations BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belga Translations BVBA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belga Translations BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belga Translations BVBA, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belga Translations BVBA, employees, financial statistics.