Van Eygen Maurits

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Van Eygen Maurits
Private companiesOil and Gas Extraction • Van Eygen Maurits

Contactgegevens Van Eygen Maurits: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Eygen Maurits: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Eygen Maurits

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Drafstraat 29,8800, België

Telefoon (phone): 051 22 61 66 051 22 61 66

Fax (fax): +32 (3) 701-14-68 +32 (3) 701-14-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Eygen Maurits: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Eygen Maurits"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Eygen Maurits"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Eygen Maurits, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Eygen Maurits. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Eygen Maurits, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Eygen Maurits. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Eygen Maurits
Products information Van Eygen Maurits

BTW identificatienummer (tax): BE05663421630
Ondernemingsnummer: 1158752441
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Eygen Maurits zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Eygen Maurits
(Get full report from official database of BE for Van Eygen Maurits)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Eygen Maurits
Addition kinds of activities for Van Eygen Maurits

372101. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
20510205. Cruellers, behalve bevroren | Cruellers, except frozen
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
76991602. Naaimachine reparatie winkel | Sewing machine repair shop
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic
96210202. Autorecentrum licentie- en inspectiebureau, overheid | Motor carrier licensing and inspection office, government

Werken bij Van Eygen Maurits: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Eygen Maurits: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Eygen Maurits. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Eygen Maurits. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTROZEBEKE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostrozebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

    Type: Vaste Job

    Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van Van Eygen Maurits in sociale netwerken
Look for responds of Van Eygen Maurits in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Eygen Maurits. Laat een reactie achter voor Van Eygen Maurits. Van Eygen Maurits bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Eygen Maurits. Leave a respond for Van Eygen Maurits. Van Eygen Maurits on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Eygen Maurits op de google maps. Adres en contacten Van Eygen Maurits
Location of Van Eygen Maurits on the google maps. Address and contacts of Van Eygen Maurits

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Eygen Maurits Van Eygen Maurits: Boit'à Outils | Lmt Fette | DOCKX VERHUIS NV | Prumont G | Krochmal Lieber bvba

Other related companies as Van Eygen Maurits: Boit'à Outils | Lmt Fette | DOCKX VERHUIS NV | Prumont G | Krochmal Lieber bvba

Van Eygen Maurits is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Eygen Maurits, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05663421630. Het bedrijf Van Eygen Maurits bevindt zich op het adres: Drafstraat 29,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 404,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Eygen Maurits zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Eygen Maurits is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Eygen Maurits is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Eygen Maurits, openstaande posities, locatie van Van Eygen Maurits op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Eygen Maurits is a company, that was registered 1990 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Van Eygen Maurits, company assigned to the tax number BE05663421630. The company Van Eygen Maurits is located at the address: Drafstraat 29,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 404,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Eygen Maurits were not found.
The main activity of Van Eygen Maurits is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Eygen Maurits is not available. You also can look at reviews of Van Eygen Maurits, open positions, location of Van Eygen Maurits on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Eygen Maurits, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Eygen Maurits, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Eygen Maurits, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Eygen Maurits, employees, financial statistics.