B WALDMIN VERTAALBUREAU

Contactgegevens B WALDMIN VERTAALBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B WALDMIN VERTAALBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

B WALDMIN VERTAALBUREAU

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Fraikinstraat 52,2200, België

Telefoon (phone): 014 22 60 54 014 22 60 54

Fax (fax): 014 22 60 54 014 22 60 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B WALDMIN VERTAALBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B WALDMIN VERTAALBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B WALDMIN VERTAALBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B WALDMIN VERTAALBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B WALDMIN VERTAALBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B WALDMIN VERTAALBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B WALDMIN VERTAALBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B WALDMIN VERTAALBUREAU
Products information B WALDMIN VERTAALBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE06742279052
Ondernemingsnummer: 7185852050
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in B WALDMIN VERTAALBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B WALDMIN VERTAALBUREAU
(Get full report from official database of BE for B WALDMIN VERTAALBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor B WALDMIN VERTAALBUREAU
Addition kinds of activities for B WALDMIN VERTAALBUREAU

672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
28990100. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
33120302. Bloei, staal | Blooms, steel
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
50510219. Track spikes | Track spikes
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain
59999902. Veilingzalen (algemene koopwaar) | Auction rooms (general merchandise)

Werken bij B WALDMIN VERTAALBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B WALDMIN VERTAALBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B WALDMIN VERTAALBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B WALDMIN VERTAALBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

 • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

 • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Herent – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

 • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP TalentXperts

  Type: Vaste Job

  TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

 • Chauffeur CE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in de betonhandel, zijn we op zoek naar een chauffeur CE . Dit voor dagritten in de streek rond Gent. Er is een mogelijkheid om de camion mee naar huis te kunnen nemen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

 • Commercieel Vertegenwoordiger (OREYE)

  Regio: OREYE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676148-inline.html?cid=Partner_VDAB Om aan onze groei te voldoen,zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Vertegenwoordiger (m/v). Als vertegenwoordiger prospecteert U actief in uw eigen regio en bent U verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille; Om uw doelen te bereiken  zal u nauw samenwerken met onze interne diensten.

 • Freelance recruiter (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

 • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KAREMENT

  Type: Flexijob

  In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

 • Zaalmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Restaurant Jour de fête

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van B WALDMIN VERTAALBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of B WALDMIN VERTAALBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor B WALDMIN VERTAALBUREAU. Laat een reactie achter voor B WALDMIN VERTAALBUREAU. B WALDMIN VERTAALBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B WALDMIN VERTAALBUREAU. Leave a respond for B WALDMIN VERTAALBUREAU. B WALDMIN VERTAALBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B WALDMIN VERTAALBUREAU op de google maps. Adres en contacten B WALDMIN VERTAALBUREAU
Location of B WALDMIN VERTAALBUREAU on the google maps. Address and contacts of B WALDMIN VERTAALBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come B WALDMIN VERTAALBUREAU B WALDMIN VERTAALBUREAU: Polyforme SPRL | ARC-ACTION & RECHERCHE CULTURE ASBL | INTERMODAL TRADING AGENCIES NV | Jaramillo A-Z Products sprl | self

Other related companies as B WALDMIN VERTAALBUREAU: Polyforme SPRL | ARC-ACTION & RECHERCHE CULTURE ASBL | INTERMODAL TRADING AGENCIES NV | Jaramillo A-Z Products sprl | self

B WALDMIN VERTAALBUREAU is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is B WALDMIN VERTAALBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06742279052. Het bedrijf B WALDMIN VERTAALBUREAU bevindt zich op het adres: Fraikinstraat 52,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in B WALDMIN VERTAALBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B WALDMIN VERTAALBUREAU is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B WALDMIN VERTAALBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B WALDMIN VERTAALBUREAU, openstaande posities, locatie van B WALDMIN VERTAALBUREAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B WALDMIN VERTAALBUREAU is a company, that was registered 2017 in Herentals region, Belgium. Full name of company is B WALDMIN VERTAALBUREAU, company assigned to the tax number BE06742279052. The company B WALDMIN VERTAALBUREAU is located at the address: Fraikinstraat 52,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in B WALDMIN VERTAALBUREAU were not found.
The main activity of B WALDMIN VERTAALBUREAU is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B WALDMIN VERTAALBUREAU is not available. You also can look at reviews of B WALDMIN VERTAALBUREAU, open positions, location of B WALDMIN VERTAALBUREAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B WALDMIN VERTAALBUREAU, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B WALDMIN VERTAALBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B WALDMIN VERTAALBUREAU, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B WALDMIN VERTAALBUREAU, employees, financial statistics.