Albion

Contactgegevens Albion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albion

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Schorrelaan 6-52,2660, België

Telefoon (phone): 03 829 09 74; 0475 60 61 75 03 829 09 74; 0475 60 61 75

Fax (fax): 03 825 78 50 03 825 78 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albion
Products information Albion

BTW identificatienummer (tax): BE09474578857
Ondernemingsnummer: 3304382324
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Albion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albion
(Get full report from official database of BE for Albion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albion
Addition kinds of activities for Albion

3451. Schroefmachine producten | Screw machine products
07220303. Hooi, machine oogstdiensten | Hay, machine harvesting services
10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
51449902. Eieren: schoonmaken, oliebehandeling, verpakking en gradering | Eggs: cleaning, oil treating, packing, and grading
52610205. Bovenste bodem | Top soil
87429900. Management consultancy diensten, nec | Management consulting services, nec

Werken bij Albion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albion. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

 • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

 • Gezocht: 3 Onderhoudstechnieker XPO Logistics (3 ploegen, onmiddellijk opstart) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een multinationale speler in de logistiek regio Asse, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat de machines minimaal stilstaan. Je bent dus verantwoordelijk voor hetr productieverloop. Je onderhoudt preventief en curatief het machinepark. Je maakt deel uit van het onderhoudsteam.

 • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

 • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

 • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

 • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

  Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

  Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

 • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van Albion in sociale netwerken
Look for responds of Albion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albion. Laat een reactie achter voor Albion. Albion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albion. Leave a respond for Albion. Albion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albion op de google maps. Adres en contacten Albion
Location of Albion on the google maps. Address and contacts of Albion

Andere gerelateerde bedrijven als come Albion Albion: Massaux O | Data Movers | Antwerp Business Center NV | Depla H & C NV | ALW Location

Other related companies as Albion: Massaux O | Data Movers | Antwerp Business Center NV | Depla H & C NV | ALW Location

Albion is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Albion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09474578857. Het bedrijf Albion bevindt zich op het adres: Schorrelaan 6-52,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Albion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albion is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albion, openstaande posities, locatie van Albion op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albion is a company, that was registered 1996 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Albion, company assigned to the tax number BE09474578857. The company Albion is located at the address: Schorrelaan 6-52,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Albion were not found.
The main activity of Albion is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Albion is not available. You also can look at reviews of Albion, open positions, location of Albion on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albion, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albion, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albion, employees, financial statistics.