Ah!Da Vertalingen

Contactgegevens Ah!Da Vertalingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ah!Da Vertalingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ah!Da Vertalingen

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Iepenstraat 16,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 34 91; 0476 67 54 79 09 233 34 91; 0476 67 54 79

Fax (fax): 09 233 34 91 09 233 34 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ah!Da Vertalingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ah!Da Vertalingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ah!Da Vertalingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ah!Da Vertalingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ah!Da Vertalingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ah!Da Vertalingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ah!Da Vertalingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ah!Da Vertalingen
Products information Ah!Da Vertalingen

BTW identificatienummer (tax): BE01472137451
Ondernemingsnummer: 6182800292
Hoofdstad (capital): 385,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 646,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ah!Da Vertalingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ah!Da Vertalingen
(Get full report from official database of BE for Ah!Da Vertalingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ah!Da Vertalingen
Addition kinds of activities for Ah!Da Vertalingen

3716. Stacaravans | Motor homes
286906. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
32699904. Papierartikelen, aardewerk | Stationery articles, pottery
34440507. Behuizingen voor bedrijfsmachines, plaatwerk | Housings for business machines, sheet metal
37430206. Trolley retrievers | Trolley retrievers
38450202. defibrillator | Defibrillator
73810203. Lie detectie service | Lie detection service

Werken bij Ah!Da Vertalingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ah!Da Vertalingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ah!Da Vertalingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ah!Da Vertalingen. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

 • Kok (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

 • Flexi Jobber Kledingswinkel te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuke klingswinkel te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een persoon die onder flexi-job wil bijwerken.

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Michiels zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

  Regio: VAALBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

 • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: DE KLOKKEPUT

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • Milieucoördinator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

 • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

Zoek naar antwoorden van Ah!Da Vertalingen in sociale netwerken
Look for responds of Ah!Da Vertalingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ah!Da Vertalingen. Laat een reactie achter voor Ah!Da Vertalingen. Ah!Da Vertalingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ah!Da Vertalingen. Leave a respond for Ah!Da Vertalingen. Ah!Da Vertalingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ah!Da Vertalingen op de google maps. Adres en contacten Ah!Da Vertalingen
Location of Ah!Da Vertalingen on the google maps. Address and contacts of Ah!Da Vertalingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Ah!Da Vertalingen Ah!Da Vertalingen: Schillebeeks | EURODESIGN COLLECTIONS NV | Logo | David Wiry | L'Ile aux Reptiles

Other related companies as Ah!Da Vertalingen: Schillebeeks | EURODESIGN COLLECTIONS NV | Logo | David Wiry | L'Ile aux Reptiles

Ah!Da Vertalingen is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Ah!Da Vertalingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01472137451. Het bedrijf Ah!Da Vertalingen bevindt zich op het adres: Iepenstraat 16,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 385,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 646,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ah!Da Vertalingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ah!Da Vertalingen is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ah!Da Vertalingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ah!Da Vertalingen, openstaande posities, locatie van Ah!Da Vertalingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ah!Da Vertalingen is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is Ah!Da Vertalingen, company assigned to the tax number BE01472137451. The company Ah!Da Vertalingen is located at the address: Iepenstraat 16,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 385,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 646,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ah!Da Vertalingen were not found.
The main activity of Ah!Da Vertalingen is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ah!Da Vertalingen is not available. You also can look at reviews of Ah!Da Vertalingen, open positions, location of Ah!Da Vertalingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ah!Da Vertalingen, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ah!Da Vertalingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ah!Da Vertalingen, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ah!Da Vertalingen, employees, financial statistics.