ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I

Contactgegevens ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Charles Woestelaan 92 Bus 7,1090, België

Telefoon (phone): 02 420 20 66; 0477 72 04 14 02 420 20 66; 0477 72 04 14

Fax (fax): +32 (87) 883-65-71 +32 (87) 883-65-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I
Products information ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I

BTW identificatienummer (tax): BE04040466308
Ondernemingsnummer: 3248077392
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I
(Get full report from official database of BE for ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I
Addition kinds of activities for ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I

5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
753900. Auto reparatie winkels, nec | Automotive repair shops, nec
07520103. Teeltdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Breeding services, pet and animal specialties (not horses)
28210403. Koolteerharsen | Coal tar resins
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
51549900. Vee, nec | Livestock, nec

Werken bij ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

 • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

 • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

 • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

 • vrachtwagentechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

 • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: VMI

  Type: Vaste Job

  In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

 • Projectleider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

 • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I in sociale netwerken
Look for responds of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. Laat een reactie achter voor ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. Leave a respond for ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I. ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I op de google maps. Adres en contacten ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I
Location of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I on the google maps. Address and contacts of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I

Andere gerelateerde bedrijven als come ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: Mecadi | Vlaams Theater Instituut VZW | Hougardy Philippe | Hotel Lambeau | JOHNSTON, STEPHEN

Other related companies as ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I: Mecadi | Vlaams Theater Instituut VZW | Hougardy Philippe | Hotel Lambeau | JOHNSTON, STEPHEN

ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04040466308. Het bedrijf ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I bevindt zich op het adres: Charles Woestelaan 92 Bus 7,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, openstaande posities, locatie van ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is a company, that was registered 1990 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, company assigned to the tax number BE04040466308. The company ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is located at the address: Charles Woestelaan 92 Bus 7,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I were not found.
The main activity of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I is not available. You also can look at reviews of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, open positions, location of ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABBOUD-VAN BUGGENHOUT J-I, employees, financial statistics.