Aalsters Vertaalbureau

Contactgegevens Aalsters Vertaalbureau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aalsters Vertaalbureau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aalsters Vertaalbureau

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Paardendries 41,9300, België

Telefoon (phone): 053 78 33 89; 0495 89 29 44 053 78 33 89; 0495 89 29 44

Fax (fax): 053 71 09 73 053 71 09 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aalsters Vertaalbureau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aalsters Vertaalbureau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aalsters Vertaalbureau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aalsters Vertaalbureau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aalsters Vertaalbureau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aalsters Vertaalbureau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aalsters Vertaalbureau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aalsters Vertaalbureau
Products information Aalsters Vertaalbureau

BTW identificatienummer (tax): BE04329956054
Ondernemingsnummer: 6189666748
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aalsters Vertaalbureau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aalsters Vertaalbureau
(Get full report from official database of BE for Aalsters Vertaalbureau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aalsters Vertaalbureau
Addition kinds of activities for Aalsters Vertaalbureau

721699. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec
22119919. Drukdoeken, katoen | Print cloths, cotton
28690506. Zoetstoffen, synthetisch | Sweeteners, synthetic
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
35230418. Watertroggen | Water troughs
35450107. Precisie gereedschappen, machinisten ' | Precision tools, machinists'
72169902. Drapery, gordijn droogreinigen | Drapery, curtain drycleaning
72190101. Kledingmakerij, materiaal van de klant | Dressmaking service, material owned by customer

Werken bij Aalsters Vertaalbureau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aalsters Vertaalbureau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aalsters Vertaalbureau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aalsters Vertaalbureau. Looking for open vacancies in other companies

 • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

 • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Forum Jobs Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

 • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Studentenjob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

 • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

 • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: NUMBER4

  Type: Vaste Job

  Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

 • Rietdekker (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

 • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Aalsters Vertaalbureau in sociale netwerken
Look for responds of Aalsters Vertaalbureau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aalsters Vertaalbureau. Laat een reactie achter voor Aalsters Vertaalbureau. Aalsters Vertaalbureau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aalsters Vertaalbureau. Leave a respond for Aalsters Vertaalbureau. Aalsters Vertaalbureau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aalsters Vertaalbureau op de google maps. Adres en contacten Aalsters Vertaalbureau
Location of Aalsters Vertaalbureau on the google maps. Address and contacts of Aalsters Vertaalbureau

Andere gerelateerde bedrijven als come Aalsters Vertaalbureau Aalsters Vertaalbureau: HERREMANS BVBA | Medico | Acoustilight | A.E. Strenaer | Couleur Cuisine

Other related companies as Aalsters Vertaalbureau: HERREMANS BVBA | Medico | Acoustilight | A.E. Strenaer | Couleur Cuisine

Aalsters Vertaalbureau is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Aalsters Vertaalbureau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04329956054. Het bedrijf Aalsters Vertaalbureau bevindt zich op het adres: Paardendries 41,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aalsters Vertaalbureau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aalsters Vertaalbureau is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aalsters Vertaalbureau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aalsters Vertaalbureau, openstaande posities, locatie van Aalsters Vertaalbureau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aalsters Vertaalbureau is a company, that was registered 1999 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Aalsters Vertaalbureau, company assigned to the tax number BE04329956054. The company Aalsters Vertaalbureau is located at the address: Paardendries 41,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aalsters Vertaalbureau were not found.
The main activity of Aalsters Vertaalbureau is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aalsters Vertaalbureau is not available. You also can look at reviews of Aalsters Vertaalbureau, open positions, location of Aalsters Vertaalbureau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aalsters Vertaalbureau, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aalsters Vertaalbureau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aalsters Vertaalbureau, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aalsters Vertaalbureau, employees, financial statistics.