TOERISME MAASLAND

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • TOERISME MAASLAND
Private companiesRailroad Transportation • TOERISME MAASLAND

Contactgegevens TOERISME MAASLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOERISME MAASLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOERISME MAASLAND

Regio (region): Maasmechelen (Leut), België

Adres (address): Genieskensstraat 151,3630, België

Telefoon (phone): 089 75 76 12 089 75 76 12

Fax (fax): 089 75 71 16 089 75 71 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOERISME MAASLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOERISME MAASLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOERISME MAASLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOERISME MAASLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOERISME MAASLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOERISME MAASLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOERISME MAASLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOERISME MAASLAND
Products information TOERISME MAASLAND

BTW identificatienummer (tax): BE08728881835
Ondernemingsnummer: 3856170654
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TOERISME MAASLAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOERISME MAASLAND
(Get full report from official database of BE for TOERISME MAASLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOERISME MAASLAND
Addition kinds of activities for TOERISME MAASLAND

16230201. Kabelopbouw | Cable laying construction
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
24310109. Garage deuren, overhead, hout | Garage doors, overhead, wood
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
73539901. Kranen en luchtinstallaties, verhuur of leasing | Cranes and aerial lift equipment, rental or leasing
73590500. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services

Werken bij TOERISME MAASLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOERISME MAASLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOERISME MAASLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOERISME MAASLAND. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

  Regio: GESTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

 • Hou je van klantencontact ? Studentenjob - thuiswerk ! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Takenpakket: Je staat in voor het spontaan opbellen van mensen die online hun huis zelf te koop hebben gezet. Hierbij tracht je te achterhalen of ze interesse hebben het immobiliënkantoor in te schakelen en stel je bijhorende diensten voor. Dit alles mag je van thuis uit doen. Prospectie

 • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

 • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: DUPONT ELECTRO

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

 • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

 • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: BMC

  Type: Vaste Job

  BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

 • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Secretary Plus

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van TOERISME MAASLAND in sociale netwerken
Look for responds of TOERISME MAASLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOERISME MAASLAND. Laat een reactie achter voor TOERISME MAASLAND. TOERISME MAASLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOERISME MAASLAND. Leave a respond for TOERISME MAASLAND. TOERISME MAASLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOERISME MAASLAND op de google maps. Adres en contacten TOERISME MAASLAND
Location of TOERISME MAASLAND on the google maps. Address and contacts of TOERISME MAASLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come TOERISME MAASLAND TOERISME MAASLAND: Margo NV | Mattheeussen L | Goodex NV | Di France International B.V.B.A. | Baron Security SA

Other related companies as TOERISME MAASLAND: Margo NV | Mattheeussen L | Goodex NV | Di France International B.V.B.A. | Baron Security SA

TOERISME MAASLAND is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Maasmechelen (Leut), België. De volledige naam van het bedrijf is TOERISME MAASLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08728881835. Het bedrijf TOERISME MAASLAND bevindt zich op het adres: Genieskensstraat 151,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TOERISME MAASLAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOERISME MAASLAND is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOERISME MAASLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOERISME MAASLAND, openstaande posities, locatie van TOERISME MAASLAND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOERISME MAASLAND is a company, that was registered 2009 in Maasmechelen (Leut) region, Belgium. Full name of company is TOERISME MAASLAND, company assigned to the tax number BE08728881835. The company TOERISME MAASLAND is located at the address: Genieskensstraat 151,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TOERISME MAASLAND were not found.
The main activity of TOERISME MAASLAND is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TOERISME MAASLAND is not available. You also can look at reviews of TOERISME MAASLAND, open positions, location of TOERISME MAASLAND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOERISME MAASLAND, Maasmechelen (Leut): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOERISME MAASLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOERISME MAASLAND, Maasmechelen (Leut): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOERISME MAASLAND, employees, financial statistics.