Toerisme Damme

Contactgegevens Toerisme Damme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toerisme Damme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toerisme Damme

Regio (region): Damme, België

Adres (address): Jacob van Maerlantstraat 3,8340, België

Telefoon (phone): 050 28 86 10; 050 37 00 47 050 28 86 10; 050 37 00 47

Fax (fax): 050 37 00 21 050 37 00 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toerisme Damme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toerisme Damme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toerisme Damme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toerisme Damme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toerisme Damme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toerisme Damme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toerisme Damme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toerisme Damme
Products information Toerisme Damme

BTW identificatienummer (tax): BE02002502441
Ondernemingsnummer: 7507476806
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Toerisme Damme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toerisme Damme
(Get full report from official database of BE for Toerisme Damme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toerisme Damme
Addition kinds of activities for Toerisme Damme

0213. Hogs | Hogs
3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
5083. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
23950306. Ruffling: voor de handel | Ruffling: for the trade
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij Toerisme Damme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toerisme Damme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toerisme Damme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toerisme Damme. Looking for open vacancies in other companies

 • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

 • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

 • Technisch afsteller rolstoelwagens, Heverlee, fulltime (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een specialist inzake ortopedische hulpmiddelen zijn we momenteel op zoek naar een technieker. Je staat in voor het technisch onderhoud en het configureren van de rolwagens die ter beschikking gesteld worden in woon-zorgcentra, multifunctionele centra en andere instellingen. Verantwoordelijkheden: Technische controle van manuele rolstoelen die binnen worden gebracht Beschadigde onderdelen vervangen of herstellen Aanpassen van rolstoelen zoals aangegeven op de bestelbon Administratief verwerken van bestellingen van in- en uitgaande rolstoelen Nauw samenwerken met collega's van andere departementen

 • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Stegmann

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

 • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ZARA

  Type: Studentenjob

  Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

 • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • KELNER (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: RAFAELO

  Type: Flexijob

  Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Toerisme Damme in sociale netwerken
Look for responds of Toerisme Damme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toerisme Damme. Laat een reactie achter voor Toerisme Damme. Toerisme Damme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toerisme Damme. Leave a respond for Toerisme Damme. Toerisme Damme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toerisme Damme op de google maps. Adres en contacten Toerisme Damme
Location of Toerisme Damme on the google maps. Address and contacts of Toerisme Damme

Andere gerelateerde bedrijven als come Toerisme Damme Toerisme Damme: Vangaever Guy SPRL | CORNE | AT&Cie | Verlinden, Ben | de duncker & verstraete bvba

Other related companies as Toerisme Damme: Vangaever Guy SPRL | CORNE | AT&Cie | Verlinden, Ben | de duncker & verstraete bvba

Toerisme Damme is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Damme, België. De volledige naam van het bedrijf is Toerisme Damme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02002502441. Het bedrijf Toerisme Damme bevindt zich op het adres: Jacob van Maerlantstraat 3,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 579,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Toerisme Damme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toerisme Damme is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toerisme Damme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toerisme Damme, openstaande posities, locatie van Toerisme Damme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toerisme Damme is a company, that was registered 2013 in Damme region, Belgium. Full name of company is Toerisme Damme, company assigned to the tax number BE02002502441. The company Toerisme Damme is located at the address: Jacob van Maerlantstraat 3,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 579,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Toerisme Damme were not found.
The main activity of Toerisme Damme is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Toerisme Damme is not available. You also can look at reviews of Toerisme Damme, open positions, location of Toerisme Damme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toerisme Damme, Damme: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toerisme Damme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toerisme Damme, Damme: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toerisme Damme, employees, financial statistics.