TOERISME BERINGEN

Contactgegevens TOERISME BERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOERISME BERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOERISME BERINGEN

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Markt 8,3580, België

Telefoon (phone): 011 42 15 52 011 42 15 52

Fax (fax): 011 45 36 63 011 45 36 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOERISME BERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOERISME BERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOERISME BERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOERISME BERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOERISME BERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOERISME BERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOERISME BERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOERISME BERINGEN
Products information TOERISME BERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE01733886718
Ondernemingsnummer: 2455413818
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TOERISME BERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOERISME BERINGEN
(Get full report from official database of BE for TOERISME BERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOERISME BERINGEN
Addition kinds of activities for TOERISME BERINGEN

275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
28420502. Zetmeelbereidingen, wasgoed | Starch preparations, laundry
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment

Werken bij TOERISME BERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOERISME BERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOERISME BERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOERISME BERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

 • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

 • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

 • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

 • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

 • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

 • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

 • Poetshulp Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

 • Hoger redder (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

 • Starters! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Fidea

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van TOERISME BERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of TOERISME BERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOERISME BERINGEN. Laat een reactie achter voor TOERISME BERINGEN. TOERISME BERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOERISME BERINGEN. Leave a respond for TOERISME BERINGEN. TOERISME BERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOERISME BERINGEN op de google maps. Adres en contacten TOERISME BERINGEN
Location of TOERISME BERINGEN on the google maps. Address and contacts of TOERISME BERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TOERISME BERINGEN TOERISME BERINGEN: Prakto Theo Laureys NV | Testo NV | E.C.D. BVBA | Transport Jonckheere BVBA | Wereldhave belgium cva

Other related companies as TOERISME BERINGEN: Prakto Theo Laureys NV | Testo NV | E.C.D. BVBA | Transport Jonckheere BVBA | Wereldhave belgium cva

TOERISME BERINGEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is TOERISME BERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01733886718. Het bedrijf TOERISME BERINGEN bevindt zich op het adres: Markt 8,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 685,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TOERISME BERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOERISME BERINGEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOERISME BERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOERISME BERINGEN, openstaande posities, locatie van TOERISME BERINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TOERISME BERINGEN is a company, that was registered 2004 in Beringen region, Belgium. Full name of company is TOERISME BERINGEN, company assigned to the tax number BE01733886718. The company TOERISME BERINGEN is located at the address: Markt 8,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 685,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TOERISME BERINGEN were not found.
The main activity of TOERISME BERINGEN is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TOERISME BERINGEN is not available. You also can look at reviews of TOERISME BERINGEN, open positions, location of TOERISME BERINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOERISME BERINGEN, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOERISME BERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOERISME BERINGEN, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOERISME BERINGEN, employees, financial statistics.