Syndicat d'initiative de Seraing

Contactgegevens Syndicat d'initiative de Seraing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Syndicat d'initiative de Seraing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Syndicat d'initiative de Seraing

Regio (region): Seraing, België

Adres (address): Rue du Val Saint-Lambert 243,4100, België

Telefoon (phone): 04 336 66 16 04 336 66 16

Fax (fax): 04 385 14 23 04 385 14 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Syndicat d'initiative de Seraing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Syndicat d'initiative de Seraing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Syndicat d'initiative de Seraing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Syndicat d'initiative de Seraing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Syndicat d'initiative de Seraing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Syndicat d'initiative de Seraing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Syndicat d'initiative de Seraing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Syndicat d'initiative de Seraing
Products information Syndicat d'initiative de Seraing

BTW identificatienummer (tax): BE04596649169
Ondernemingsnummer: 3383483886
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Syndicat d'initiative de Seraing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Syndicat d'initiative de Seraing
(Get full report from official database of BE for Syndicat d'initiative de Seraing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Syndicat d'initiative de Seraing
Addition kinds of activities for Syndicat d'initiative de Seraing

8713. Surveying services | Surveying services
673399. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
22990600. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
52110104. Plankenproducten en timmerhout | Planing mill products and lumber
91110404. Uitvoerende kantoren, lokale overheid | Executive offices, local government

Werken bij Syndicat d'initiative de Seraing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Syndicat d'initiative de Seraing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Syndicat d'initiative de Seraing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Syndicat d'initiative de Seraing. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

 • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

 • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

 • Senior auditor omgeving Limburg met aantrekkelijk salarispakket (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BECKERS, LOENDERS & CO

  Type: Vaste Job

  Ons kantoor, gelegen in Kermt (Hasselt) is op zoek naar een senior auditor om het team te versterken. Wij zijn een kleinschalig kantoor met voornamelijk middelgrote klanten in de omgeving Limburg en Kempen. Als senior auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de audits en de controle van jaarrekening. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van de interim audits alsook de algemene administratie die hierbij komt kijken. Verder ben je mee verantwoordelijk voor het opstellen van controleverslagen bij een inbreng in natura, fusie-splitsing, omzetting, ontbinding,...

 • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Werfreserve

  Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

 • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TALENTENSTROOM

  Type: Werfreserve

  Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

Zoek naar antwoorden van Syndicat d'initiative de Seraing in sociale netwerken
Look for responds of Syndicat d'initiative de Seraing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Syndicat d'initiative de Seraing. Laat een reactie achter voor Syndicat d'initiative de Seraing. Syndicat d'initiative de Seraing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Syndicat d'initiative de Seraing. Leave a respond for Syndicat d'initiative de Seraing. Syndicat d'initiative de Seraing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Syndicat d'initiative de Seraing op de google maps. Adres en contacten Syndicat d'initiative de Seraing
Location of Syndicat d'initiative de Seraing on the google maps. Address and contacts of Syndicat d'initiative de Seraing

Andere gerelateerde bedrijven als come Syndicat d'initiative de Seraing Syndicat d'initiative de Seraing: Koeltechniek Vanderstraeten | Pauwels J | Klinger-Sogefiltres SA | Saphibois-Durlang SPRL | De Wit J

Other related companies as Syndicat d'initiative de Seraing: Koeltechniek Vanderstraeten | Pauwels J | Klinger-Sogefiltres SA | Saphibois-Durlang SPRL | De Wit J

Syndicat d'initiative de Seraing is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Seraing, België. De volledige naam van het bedrijf is Syndicat d'initiative de Seraing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04596649169. Het bedrijf Syndicat d'initiative de Seraing bevindt zich op het adres: Rue du Val Saint-Lambert 243,4100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 667,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Syndicat d'initiative de Seraing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Syndicat d'initiative de Seraing is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Syndicat d'initiative de Seraing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Syndicat d'initiative de Seraing, openstaande posities, locatie van Syndicat d'initiative de Seraing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Syndicat d'initiative de Seraing is a company, that was registered 2010 in Seraing region, Belgium. Full name of company is Syndicat d'initiative de Seraing, company assigned to the tax number BE04596649169. The company Syndicat d'initiative de Seraing is located at the address: Rue du Val Saint-Lambert 243,4100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 667,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Syndicat d'initiative de Seraing were not found.
The main activity of Syndicat d'initiative de Seraing is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Syndicat d'initiative de Seraing is not available. You also can look at reviews of Syndicat d'initiative de Seraing, open positions, location of Syndicat d'initiative de Seraing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Syndicat d'initiative de Seraing, Seraing: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Syndicat d'initiative de Seraing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Syndicat d'initiative de Seraing, Seraing: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Syndicat d'initiative de Seraing, employees, financial statistics.