SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL

Contactgegevens SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL

Regio (region): Rebecq (Rebecq-Rognon), België

Adres (address): Rue Docteur Colson 8,1430, België

Telefoon (phone): 067 63 82 32 067 63 82 32

Fax (fax): 067 67 02 53 067 67 02 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL
Products information SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01656707763
Ondernemingsnummer: 4574401855
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL
(Get full report from official database of BE for SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL
Addition kinds of activities for SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL

299902. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
344304. Plaatwerk voor de metaalbewerking | Plate work for the metalworking trade
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
75390105. Wieluitlijning, auto | Wheel alignment, automotive

Werken bij SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Kapper M/V (AFSNEE)

  Regio: AFSNEE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

 • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

 • Monteur (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

 • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

 • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

  Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

 • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

 • PRODUCTIEPLANNER BOUW (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Leercontract

  Als PRODUCTIEPLANNER BOUW ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PRODUCTIEPLANNER BOUW   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde of heb je enige affiniteit met de bouw? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 28 22 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

Zoek naar antwoorden van SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL in sociale netwerken
Look for responds of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. Laat een reactie achter voor SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. Leave a respond for SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL. SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL op de google maps. Adres en contacten SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL
Location of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL on the google maps. Address and contacts of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: Human Resources Professionals-R.H. Paternoster & Associates | Fiduciaire Roelandts BVBA | ELEKTRO BOUDEWIJN | DE BECK koeltechniek BVBA | DEBERLANGER NV

Other related companies as SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL: Human Resources Professionals-R.H. Paternoster & Associates | Fiduciaire Roelandts BVBA | ELEKTRO BOUDEWIJN | DE BECK koeltechniek BVBA | DEBERLANGER NV

SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Rebecq (Rebecq-Rognon), België. De volledige naam van het bedrijf is SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01656707763. Het bedrijf SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL bevindt zich op het adres: Rue Docteur Colson 8,1430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, openstaande posities, locatie van SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is a company, that was registered 1993 in Rebecq (Rebecq-Rognon) region, Belgium. Full name of company is SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, company assigned to the tax number BE01656707763. The company SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is located at the address: Rue Docteur Colson 8,1430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL were not found.
The main activity of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL is not available. You also can look at reviews of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, open positions, location of SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, Rebecq (Rebecq-Rognon): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, Rebecq (Rebecq-Rognon): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYNDICAT D'INITIATIVE DE REBECQ ASBL, employees, financial statistics.