Promo Montagne

Contactgegevens Promo Montagne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promo Montagne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promo Montagne

Regio (region): LIEGE, België

Adres (address): AVENUE ROGIER BP 094 32,4000, België

Telefoon (phone): 085 24 08 89; 04 226 00 23 085 24 08 89; 04 226 00 23

Fax (fax): 04 226 00 23; 085 24 08 89 04 226 00 23; 085 24 08 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promo Montagne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promo Montagne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promo Montagne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promo Montagne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promo Montagne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promo Montagne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promo Montagne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promo Montagne
Products information Promo Montagne

BTW identificatienummer (tax): BE06904327392
Ondernemingsnummer: 7380859375
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 442,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Promo Montagne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promo Montagne
(Get full report from official database of BE for Promo Montagne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promo Montagne
Addition kinds of activities for Promo Montagne

16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services

Werken bij Promo Montagne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promo Montagne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promo Montagne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promo Montagne. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

 • Aankoper (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

 • student mecanicien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

 • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Jobstudent Technische dienst - Tekenen in E-plan voor 2 weken in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Plannen / projecten herbekijken met een verantwoordelijke - Tekenen met E-Plan

 • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: FRANK SPRUYT

  Type: Vaste Job

  Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

 • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

 • Sales Representative Medische Sector (THINES)

  Regio: THINES

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

 • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

 • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

 • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

  Type: Flexijob

  Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Promo Montagne in sociale netwerken
Look for responds of Promo Montagne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promo Montagne. Laat een reactie achter voor Promo Montagne. Promo Montagne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promo Montagne. Leave a respond for Promo Montagne. Promo Montagne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promo Montagne op de google maps. Adres en contacten Promo Montagne
Location of Promo Montagne on the google maps. Address and contacts of Promo Montagne

Andere gerelateerde bedrijven als come Promo Montagne Promo Montagne: Dullers | Verhelst Bouwmaterialen | Raes Norbert | Van Der Kraan B | Cargo Express

Other related companies as Promo Montagne: Dullers | Verhelst Bouwmaterialen | Raes Norbert | Van Der Kraan B | Cargo Express

Promo Montagne is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio LIEGE, België. De volledige naam van het bedrijf is Promo Montagne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06904327392. Het bedrijf Promo Montagne bevindt zich op het adres: AVENUE ROGIER BP 094 32,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 442,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Promo Montagne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promo Montagne is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promo Montagne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promo Montagne, openstaande posities, locatie van Promo Montagne op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Promo Montagne is a company, that was registered 1994 in LIEGE region, Belgium. Full name of company is Promo Montagne, company assigned to the tax number BE06904327392. The company Promo Montagne is located at the address: AVENUE ROGIER BP 094 32,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 442,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Promo Montagne were not found.
The main activity of Promo Montagne is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Promo Montagne is not available. You also can look at reviews of Promo Montagne, open positions, location of Promo Montagne on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promo Montagne, LIEGE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promo Montagne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promo Montagne, LIEGE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promo Montagne, employees, financial statistics.