POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM
Private companiesGeneral Merchandise Stores • POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM

Contactgegevens POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: address, phone, fax, email, website, opening hours

POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Louis Schmidtlaan 119 Bus 5,1040, België

Telefoon (phone): 02 740 06 20 02 740 06 20

Fax (fax): 02 742 37 35 02 742 37 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM
Products information POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM

BTW identificatienummer (tax): BE03095916748
Ondernemingsnummer: 8747009277
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM
(Get full report from official database of BE for POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM)

Aanvulling soorten activiteiten voor POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM
Addition kinds of activities for POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM

769923. Gereedschapshersteldiensten | Tool repair services
30690201. Badmatten, rubber | Bathmats, rubber
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
34480107. Silo's, metaal | Silos, metal
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
36210104. Commutators, elektrische motor | Commutators, electric motor
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

 • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Metser (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

 • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

 • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

 • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

 • DAKWERKER. (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

 • Kinderverzorgende (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

 • Arts (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DEVOS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM in sociale netwerken
Look for responds of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM in social networks

Lees alle opmerkingen voor POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. Laat een reactie achter voor POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. Leave a respond for POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM. POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM op de google maps. Adres en contacten POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM
Location of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM on the google maps. Address and contacts of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM

Andere gerelateerde bedrijven als come POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: Sima SA | Mustang Jeans nv-sa | K Com SPRL | COMPUPRINT BVBA | Dionamic

Other related companies as POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM: Sima SA | Mustang Jeans nv-sa | K Com SPRL | COMPUPRINT BVBA | Dionamic

POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03095916748. Het bedrijf POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM bevindt zich op het adres: Louis Schmidtlaan 119 Bus 5,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, openstaande posities, locatie van POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is a company, that was registered 2017 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, company assigned to the tax number BE03095916748. The company POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is located at the address: Louis Schmidtlaan 119 Bus 5,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM were not found.
The main activity of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM is not available. You also can look at reviews of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, open positions, location of POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POOLS INFORMATIEBUR VR TOERISM, employees, financial statistics.