OSTBELGIEN

Contactgegevens OSTBELGIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OSTBELGIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OSTBELGIEN

Regio (region): Malmedy, België

Adres (address): Place Albert Ier 29A,4960, België

Telefoon (phone): 080 33 02 50 080 33 02 50

Fax (fax): +32 (60) 626-85-81 +32 (60) 626-85-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OSTBELGIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OSTBELGIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OSTBELGIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OSTBELGIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OSTBELGIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OSTBELGIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OSTBELGIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OSTBELGIEN
Products information OSTBELGIEN

BTW identificatienummer (tax): BE07602233886
Ondernemingsnummer: 6924102783
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in OSTBELGIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OSTBELGIEN
(Get full report from official database of BE for OSTBELGIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OSTBELGIEN
Addition kinds of activities for OSTBELGIEN

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
209602. Corn chips en andere snacks op basis van mais | Corn chips and other corn-based snacks
804100. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
28990500. maten | Sizes
80930301. Abortus kliniek | Abortion clinic

Werken bij OSTBELGIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OSTBELGIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OSTBELGIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OSTBELGIEN. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Monteur - dag (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

 • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Roeselare Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

 • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

 • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

 • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Chauffeur CE (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERVOER HOUSSIN

  Type: Vaste Job

  We zijn dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor transport met kipper. Transport van zand,, steenslag, asfalt, ...

 • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: STACI BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

 • TEKENAAR-WERKVOORBEREIDER PIPING (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: VENNEMAN bvba

  Type: Vaste Job

  Uitwerken van projecten (ontwerp, tekenen, opvolgen werken) in samenwerking met projectverantwoordelijke .

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van OSTBELGIEN in sociale netwerken
Look for responds of OSTBELGIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OSTBELGIEN. Laat een reactie achter voor OSTBELGIEN. OSTBELGIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OSTBELGIEN. Leave a respond for OSTBELGIEN. OSTBELGIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OSTBELGIEN op de google maps. Adres en contacten OSTBELGIEN
Location of OSTBELGIEN on the google maps. Address and contacts of OSTBELGIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OSTBELGIEN OSTBELGIEN: Exel (Wommelgem) NV | De Sweemer | WESTTOER | De Cooman S | Kent Richardson

Other related companies as OSTBELGIEN: Exel (Wommelgem) NV | De Sweemer | WESTTOER | De Cooman S | Kent Richardson

OSTBELGIEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Malmedy, België. De volledige naam van het bedrijf is OSTBELGIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07602233886. Het bedrijf OSTBELGIEN bevindt zich op het adres: Place Albert Ier 29A,4960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in OSTBELGIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OSTBELGIEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OSTBELGIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OSTBELGIEN, openstaande posities, locatie van OSTBELGIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OSTBELGIEN is a company, that was registered 1990 in Malmedy region, Belgium. Full name of company is OSTBELGIEN, company assigned to the tax number BE07602233886. The company OSTBELGIEN is located at the address: Place Albert Ier 29A,4960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in OSTBELGIEN were not found.
The main activity of OSTBELGIEN is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OSTBELGIEN is not available. You also can look at reviews of OSTBELGIEN, open positions, location of OSTBELGIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OSTBELGIEN, Malmedy: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OSTBELGIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OSTBELGIEN, Malmedy: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OSTBELGIEN, employees, financial statistics.