Oosterkempen VZW

Contactgegevens Oosterkempen VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oosterkempen VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oosterkempen VZW

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Postelsesteenweg 71,2400, België

Telefoon (phone): 014 81 60 22 014 81 60 22

Fax (fax): 014 81 74 25 014 81 74 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oosterkempen VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oosterkempen VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oosterkempen VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oosterkempen VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oosterkempen VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oosterkempen VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oosterkempen VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oosterkempen VZW
Products information Oosterkempen VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08793151855
Ondernemingsnummer: 6831817626
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Oosterkempen VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oosterkempen VZW
(Get full report from official database of BE for Oosterkempen VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oosterkempen VZW
Addition kinds of activities for Oosterkempen VZW

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps

Werken bij Oosterkempen VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oosterkempen VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oosterkempen VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oosterkempen VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

  Regio: LOT

  Bedrijf: ADECCO HALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

 • Onderhoudsmecanicien - 2 ploegen (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de onderhoudsmecanicien (m/ v) voor een metaalbedrijf in de regio Hooglede/ Gits die wij zoeken? Onze klant is de specialist in het maken van profielen op maat van de klant (maat/ vorm/ kleur). Deze profielen zijn klaar voor montage. Meer dan 500 medewerkers werken dagelijks mee aan de productie van deze koudvervormde stalen profielen. Hoe ziet jouw dag als onderhoudsmecanicien eruit? Als onderhoudsmecanicien ben je verantwoordelijk voor het herstellen van storingen aan de installaties en machines. En zorg je bovendien voor het preventief onderhoud om storingen te voorkomen.

 • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

 • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

  Regio: SINT-JORIS-WINGE

  Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

 • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

 • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

 • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

 • Teammanager Inbound met Ervaring (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een contactcenter gelegen in Berchem, zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleader Inbound. Een greep uit het takenpakket: - Je leidt jouw team zowel taak- als mensgericht. - Je staat in voor de ondersteuning, coaching en ontwikkeling van je team. - Je bewaakt de resultaten van het team en zorgt dat deze in lijn zijn met de doelstellingen van het bedrijf. - Je bent mede verantwoordelijk voor voor het volledige proces van people management: van rekrutering en aanwerving tot opleiding en opvolging. - Samen met je collega's teammanagers ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers. - Samen met je collega's teamleaders werk je aan de overkoepelende doelstellingen van de afdeling. - Je werkt actief mee aan de realisatie van overkoepelende doelen.

 • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DOMO MEUBELEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

 • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

 • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Oosterkempen VZW in sociale netwerken
Look for responds of Oosterkempen VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oosterkempen VZW. Laat een reactie achter voor Oosterkempen VZW. Oosterkempen VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oosterkempen VZW. Leave a respond for Oosterkempen VZW. Oosterkempen VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oosterkempen VZW op de google maps. Adres en contacten Oosterkempen VZW
Location of Oosterkempen VZW on the google maps. Address and contacts of Oosterkempen VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Oosterkempen VZW Oosterkempen VZW: Olivier Verhoeven | Dentaaltechnisch Bedrijf Korpics BVBA | Geert Schelstraete BVBA | Picha | Art Ferro Design

Other related companies as Oosterkempen VZW: Olivier Verhoeven | Dentaaltechnisch Bedrijf Korpics BVBA | Geert Schelstraete BVBA | Picha | Art Ferro Design

Oosterkempen VZW is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is Oosterkempen VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08793151855. Het bedrijf Oosterkempen VZW bevindt zich op het adres: Postelsesteenweg 71,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Oosterkempen VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Oosterkempen VZW is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oosterkempen VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oosterkempen VZW, openstaande posities, locatie van Oosterkempen VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Oosterkempen VZW is a company, that was registered 2007 in Mol region, Belgium. Full name of company is Oosterkempen VZW, company assigned to the tax number BE08793151855. The company Oosterkempen VZW is located at the address: Postelsesteenweg 71,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Oosterkempen VZW were not found.
The main activity of Oosterkempen VZW is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Oosterkempen VZW is not available. You also can look at reviews of Oosterkempen VZW, open positions, location of Oosterkempen VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oosterkempen VZW, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oosterkempen VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oosterkempen VZW, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oosterkempen VZW, employees, financial statistics.