Office du Tourisme

Contactgegevens Office du Tourisme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Office du Tourisme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Office du Tourisme

Regio (region): Tellin, België

Adres (address): Rue Grande 23,6927, België

Telefoon (phone): 084 36 60 07 084 36 60 07

Fax (fax): 084 36 70 60 084 36 70 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Office du Tourisme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Office du Tourisme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Office du Tourisme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Office du Tourisme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Office du Tourisme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Office du Tourisme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Office du Tourisme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Office du Tourisme
Products information Office du Tourisme

BTW identificatienummer (tax): BE02320281982
Ondernemingsnummer: 5220397949
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Office du Tourisme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Office du Tourisme
(Get full report from official database of BE for Office du Tourisme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Office du Tourisme
Addition kinds of activities for Office du Tourisme

249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
07119901. Dienstverlening voor meststoffen | Fertilizer application services
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
31310300. Enveloppen voor schoenen | Sole parts for shoes
35790000. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
39491304. Lacrosse apparatuur en benodigdheden, algemeen | Lacrosse equipment and supplies, general
50840902. Compressieapparatuur | Compaction equipment
96319902. Irrigatie district: overheid, niet-opererende | Irrigation district: government, nonoperating
96510200. Arbeidsbureau | Labor regulatory agency

Werken bij Office du Tourisme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Office du Tourisme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Office du Tourisme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Office du Tourisme. Looking for open vacancies in other companies

 • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

 • Chauffeur CE - asfalt / kipper (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek je een job als vrachtwagenchauffeur CE? Laat het ons zeker weten want wij hebben een opdracht bij een heel fijne werkgever uit regio Beringen.

 • Poetshulp Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

 • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

 • Student Action Wetteren (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

 • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Vaste Job

  Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

 • Zelfstandige uitbaters Hubiz-winkels Zottegem, Geraardsbergen en Denderleeuw (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we zelfstandige uitbaters voor:   Hubiz station Zottegem Openingsuren: ma - vrij: 5u30 - 18u30, za: 6u30 - 14u, zon: gesloten Recent geopend Hubiz station Geraardsbergen Openingsuren:  ma - vrij: 5u - 18u30, zat: 9u - 14u, zon: gesloten Recent geopend Verse belegde broodjes (afbak) Hubiz station Denderleeuw Openingsuren: ma - vrij: 5u30 tot 18u00, zo: 7u tot 14u, zon: gesloten Opening in december 2018, momenteel een filiaal van Panos   Verse belegde broodjes (afbak voorzien) De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten (niet in Hubiz Zottegem)  Je bereidt verse belegde broodjes (niet in Hubiz Zottegem)  Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent een vroege vogel, je hebt geen last van de openingstijden Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare gloednieuwe winkel op een topligging  Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk  Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door via onderstaande rode knop. We nemen contact met je op.   Voor meer info over Hubiz, bezoek onze website.    

 • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel D'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel D'Aertrycke wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Office du Tourisme in sociale netwerken
Look for responds of Office du Tourisme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Office du Tourisme. Laat een reactie achter voor Office du Tourisme. Office du Tourisme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Office du Tourisme. Leave a respond for Office du Tourisme. Office du Tourisme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Office du Tourisme op de google maps. Adres en contacten Office du Tourisme
Location of Office du Tourisme on the google maps. Address and contacts of Office du Tourisme

Andere gerelateerde bedrijven als come Office du Tourisme Office du Tourisme: Paccar Financial Belux BVBA | Techno Tools Rotabroach SC | Hevaco NV | Holkos Verzekeringen BVBA | Tirreno Tour Benelux

Other related companies as Office du Tourisme: Paccar Financial Belux BVBA | Techno Tools Rotabroach SC | Hevaco NV | Holkos Verzekeringen BVBA | Tirreno Tour Benelux

Office du Tourisme is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Tellin, België. De volledige naam van het bedrijf is Office du Tourisme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02320281982. Het bedrijf Office du Tourisme bevindt zich op het adres: Rue Grande 23,6927. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Office du Tourisme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Office du Tourisme is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Office du Tourisme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Office du Tourisme, openstaande posities, locatie van Office du Tourisme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Office du Tourisme is a company, that was registered 2011 in Tellin region, Belgium. Full name of company is Office du Tourisme, company assigned to the tax number BE02320281982. The company Office du Tourisme is located at the address: Rue Grande 23,6927. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Office du Tourisme were not found.
The main activity of Office du Tourisme is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Office du Tourisme is not available. You also can look at reviews of Office du Tourisme, open positions, location of Office du Tourisme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Office du Tourisme, Tellin: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Office du Tourisme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Office du Tourisme, Tellin: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Office du Tourisme, employees, financial statistics.