Office du Tourisme de la République Dominicaine

Contactgegevens Office du Tourisme de la République Dominicaine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Office du Tourisme de la République Dominicaine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Office du Tourisme de la République Dominicaine

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 271,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 13 00 02 646 13 00

Fax (fax): 02 649 36 92 02 649 36 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Office du Tourisme de la République Dominicaine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Office du Tourisme de la République Dominicaine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Office du Tourisme de la République Dominicaine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Office du Tourisme de la République Dominicaine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Office du Tourisme de la République Dominicaine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Office du Tourisme de la République Dominicaine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Office du Tourisme de la République Dominicaine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Office du Tourisme de la République Dominicaine
Products information Office du Tourisme de la République Dominicaine

BTW identificatienummer (tax): BE05579925537
Ondernemingsnummer: 9600646972
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Office du Tourisme de la République Dominicaine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Office du Tourisme de la République Dominicaine
(Get full report from official database of BE for Office du Tourisme de la République Dominicaine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Office du Tourisme de la République Dominicaine
Addition kinds of activities for Office du Tourisme de la République Dominicaine

393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
823101. Gespecialiseerde bibliotheken | Specialized libraries
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
35230117. pootmachines | Transplanters
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
50729909. Washers (hardware) | Washers (hardware)
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training

Werken bij Office du Tourisme de la République Dominicaine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Office du Tourisme de la République Dominicaine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Office du Tourisme de la République Dominicaine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Office du Tourisme de la République Dominicaine. Looking for open vacancies in other companies

 • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

  Regio: BEVERST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Studentenjob

  Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

 • Aide-soignant(e) à Woluwe-St-Lambert (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  En tant qu'aide-soignant, vous jouez un rôle capital dans le département des soins. Vous assurez le bien être psychique, physique et social de nos résidents. Notre groupe est à la recherche pour notre établissement Les Floralies à Wolwe-St-Lambert d'un(e) enthousiaste aide-soignant(e) qui aime évoluer dans un environnement innovant et dynamique. Vous assistez à l'exécution des soins d'hygiène Vous assurez les soins quotidiens d'alimentations Vous veillez au confort des personnes Vous collaborez aux soins paramédicaux (prises de température, pesées, aide à la prise de médicaments, ...) Vous apportez une aide relationnelle au résident et à son entourage dans les moments difficiles Vous travaillez en collaboration avec les infirmiers et aide-soignant. Vous rapportez à l'infirmier en chef

 • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

 • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

 • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

 • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

 • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: LIMELCO

  Type: Vaste Job

  Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: MULTIPRAX

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

Zoek naar antwoorden van Office du Tourisme de la République Dominicaine in sociale netwerken
Look for responds of Office du Tourisme de la République Dominicaine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Office du Tourisme de la République Dominicaine. Laat een reactie achter voor Office du Tourisme de la République Dominicaine. Office du Tourisme de la République Dominicaine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Office du Tourisme de la République Dominicaine. Leave a respond for Office du Tourisme de la République Dominicaine. Office du Tourisme de la République Dominicaine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Office du Tourisme de la République Dominicaine op de google maps. Adres en contacten Office du Tourisme de la République Dominicaine
Location of Office du Tourisme de la République Dominicaine on the google maps. Address and contacts of Office du Tourisme de la République Dominicaine

Andere gerelateerde bedrijven als come Office du Tourisme de la République Dominicaine Office du Tourisme de la République Dominicaine: J B - TECHNICS SPRL | ZANUSSI/FRIGO SHOP | Multipack BVBA | Holiday Inns NV | Union Miniere Engineering

Other related companies as Office du Tourisme de la République Dominicaine: J B - TECHNICS SPRL | ZANUSSI/FRIGO SHOP | Multipack BVBA | Holiday Inns NV | Union Miniere Engineering

Office du Tourisme de la République Dominicaine is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Office du Tourisme de la République Dominicaine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05579925537. Het bedrijf Office du Tourisme de la République Dominicaine bevindt zich op het adres: Louizalaan 271,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 578,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Office du Tourisme de la République Dominicaine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Office du Tourisme de la République Dominicaine is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Office du Tourisme de la République Dominicaine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Office du Tourisme de la République Dominicaine, openstaande posities, locatie van Office du Tourisme de la République Dominicaine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Office du Tourisme de la République Dominicaine is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Office du Tourisme de la République Dominicaine, company assigned to the tax number BE05579925537. The company Office du Tourisme de la République Dominicaine is located at the address: Louizalaan 271,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 578,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Office du Tourisme de la République Dominicaine were not found.
The main activity of Office du Tourisme de la République Dominicaine is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Office du Tourisme de la République Dominicaine is not available. You also can look at reviews of Office du Tourisme de la République Dominicaine, open positions, location of Office du Tourisme de la République Dominicaine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Office du Tourisme de la République Dominicaine, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Office du Tourisme de la République Dominicaine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Office du Tourisme de la République Dominicaine, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Office du Tourisme de la République Dominicaine, employees, financial statistics.