Maison du Tourisme

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Maison du Tourisme
Private companiesTransportation Equipment • Maison du Tourisme

Contactgegevens Maison du Tourisme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison du Tourisme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison du Tourisme

Regio (region): La Roche-en-Ardenne, België

Adres (address): Place du Marché 15 Bus 37,6980, België

Telefoon (phone): 084 36 77 36; 0495 86 37 37 084 36 77 36; 0495 86 37 37

Fax (fax): 084 36 78 36 084 36 78 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison du Tourisme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison du Tourisme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison du Tourisme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison du Tourisme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison du Tourisme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison du Tourisme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison du Tourisme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison du Tourisme
Products information Maison du Tourisme

BTW identificatienummer (tax): BE04421417236
Ondernemingsnummer: 9731933593
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Maison du Tourisme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison du Tourisme
(Get full report from official database of BE for Maison du Tourisme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison du Tourisme
Addition kinds of activities for Maison du Tourisme

382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
38739909. Horloges en onderdelen, behalve kristallen en juwelen | Watches and parts, except crystals and jewels
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial
76991801. Awning reparatie winkel | Awning repair shop

Werken bij Maison du Tourisme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison du Tourisme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison du Tourisme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison du Tourisme. Looking for open vacancies in other companies

 • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

 • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

 • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

 • Dakwerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

 • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

 • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

 • Junior Consultant @ Young Potential Academy (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1633896-inline.html?cid=Partner_VDAB Young Potential Academy is een organisatie van House of Talents voor Young Professionals.  Zowel externe als interne coaches ondersteunen gedreven en dynamische young potentials om te groeien in een weloverwogen traject.  Omdat beelden meer zeggen dan 1000 worden, houden we het hier liever kort en strooien we met wat beelden van onze huidige lichting: https://youtu.be/nwQEYJH7mVw De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie. Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket: - Opvolgen van commerciële acties. - Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners. - Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel. - Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen. - ... Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk. Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk. Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

 • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BAM Contractors

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

 • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van Maison du Tourisme in sociale netwerken
Look for responds of Maison du Tourisme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison du Tourisme. Laat een reactie achter voor Maison du Tourisme. Maison du Tourisme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison du Tourisme. Leave a respond for Maison du Tourisme. Maison du Tourisme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison du Tourisme op de google maps. Adres en contacten Maison du Tourisme
Location of Maison du Tourisme on the google maps. Address and contacts of Maison du Tourisme

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison du Tourisme Maison du Tourisme: Siverma SA | ARDEK | Knokke-Heist Toerisme VZW | E. Van Wingen N.V. | H.T.S. NV

Other related companies as Maison du Tourisme: Siverma SA | ARDEK | Knokke-Heist Toerisme VZW | E. Van Wingen N.V. | H.T.S. NV

Maison du Tourisme is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison du Tourisme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04421417236. Het bedrijf Maison du Tourisme bevindt zich op het adres: Place du Marché 15 Bus 37,6980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Maison du Tourisme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison du Tourisme is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison du Tourisme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison du Tourisme, openstaande posities, locatie van Maison du Tourisme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maison du Tourisme is a company, that was registered 1987 in La Roche-en-Ardenne region, Belgium. Full name of company is Maison du Tourisme, company assigned to the tax number BE04421417236. The company Maison du Tourisme is located at the address: Place du Marché 15 Bus 37,6980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Maison du Tourisme were not found.
The main activity of Maison du Tourisme is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison du Tourisme is not available. You also can look at reviews of Maison du Tourisme, open positions, location of Maison du Tourisme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison du Tourisme, La Roche-en-Ardenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison du Tourisme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison du Tourisme, La Roche-en-Ardenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison du Tourisme, employees, financial statistics.