Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche

Contactgegevens Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche

Regio (region): La Roche-en-Ardenne, België

Adres (address): Place du Marché 15 Bus 37,6980, België

Telefoon (phone): 084 36 77 36 084 36 77 36

Fax (fax): 084 36 78 36 084 36 78 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche
Products information Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche

BTW identificatienummer (tax): BE05049835205
Ondernemingsnummer: 6827148437
Hoofdstad (capital): 721,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche
(Get full report from official database of BE for Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche
Addition kinds of activities for Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche

20119900. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
38230412. Hydrometers, industrieel proces type | Hydrometers, industrial process type
38450106. Cystoscopen, electromedical | Cystoscopes, electromedical
57190101. Aluminumware | Aluminumware
89990304. Kranten kolom schrijven | Newspaper column writing
95110403. Lucht-, water- en afvalbeheer, provincie overheid | Air, water, and solid waste management, county government

Werken bij Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Looking for open vacancies in other companies

 • Constructeur lasser (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

 • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

 • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PWA/DCO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

 • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Studentenjob

  Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

 • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

 • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Vaste Job

  Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

 • MAGAZIJNMEDEWERKER met veel administratieve & telefonische taken te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte magazijnmedewerker die graag administratief werk wil verrichten! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je gaat ingezet worden in het magazijn. Je gaat als hoofdtaak de buitendienst ondersteunen. Je takenpakket bestaat uit: - telefonische dienstverlening ( beantwoorden vragen klanten, vragen vertegenwoordigers, ...) - bestellingen/leveringen plaatsen & opvolgen - stockbeheer - er moet NIET gewerkt worden met heftruck of transpalet ACHTERGROND AUTOMOTIVE ( onderdelen) is super belangrijk omdat je deze kennis dagdagelijks nodig hebt om je job kwalitatief goed uit te kunnen voeren!

 • Test Engineer (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

 • Afspraakplanners te Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: TelSmart

  Type: Werfreserve

  Als afspraakplanner kan je uw talenten ontplooien in agendabeheer : je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in ( coldcalling + referenties + bestaande klanten ) databasebeheer : je update de gegevens in de CRM

Zoek naar antwoorden van Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche in sociale netwerken
Look for responds of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Laat een reactie achter voor Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Leave a respond for Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche. Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche op de google maps. Adres en contacten Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche
Location of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche on the google maps. Address and contacts of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: Schrevens Michaël | PROTEINE | Picard BVBA | Nevelsteen P | Carro-Parq SPRL

Other related companies as Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche: Schrevens Michaël | PROTEINE | Picard BVBA | Nevelsteen P | Carro-Parq SPRL

Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio La Roche-en-Ardenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049835205. Het bedrijf Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche bevindt zich op het adres: Place du Marché 15 Bus 37,6980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 721,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, openstaande posities, locatie van Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is a company, that was registered 1993 in La Roche-en-Ardenne region, Belgium. Full name of company is Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, company assigned to the tax number BE05049835205. The company Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is located at the address: Place du Marché 15 Bus 37,6980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 721,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche were not found.
The main activity of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche is not available. You also can look at reviews of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, open positions, location of Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, La Roche-en-Ardenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, La Roche-en-Ardenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison du Tourisme d'Houffalize-La Roche, employees, financial statistics.