LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL
Private companiesNonclassifiable Establishments • LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL

Contactgegevens LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL

Regio (region): Assesse (Crupet), België

Adres (address): Rue Haute 7,5332, België

Telefoon (phone): 083 65 72 40 083 65 72 40

Fax (fax): 083 65 72 40 083 65 72 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL
Products information LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE07057861328
Ondernemingsnummer: 7489349365
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL
(Get full report from official database of BE for LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL
Addition kinds of activities for LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL

2861. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
07820207. Sodding aannemer | Sodding contractor
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
35990202. Slang, flexibel metallisch | Hose, flexible metallic
75390105. Wieluitlijning, auto | Wheel alignment, automotive
76992601. Venetiaanse blinde reparatie winkel | Venetian blind repair shop

Werken bij LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende Nike (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Start People Inhouse Nike - Tessenderlo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende bij Nike ELC ben je verantwoordelijk voor day-to-day administratieve taken, waarbij de input van data je belangrijkste taak zal zijn. Deze functie vereist een goede kennis Excel.

 • Keurder (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

 • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • jobstudent (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

 • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: NOVA Engineering

  Type: Vaste Job

  Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

 • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

  Type: Vaste Job

  behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

 • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. Laat een reactie achter voor LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. Leave a respond for LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL. LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL op de google maps. Adres en contacten LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL
Location of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL on the google maps. Address and contacts of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: VDO-DAYTON GUY VAN TORNHOUT | Glasfabrieken Van Brabant NV | Gourmet Seafood-DB Vis BVBA | PEETERS, NICO | Vandeputte International

Other related companies as LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL: VDO-DAYTON GUY VAN TORNHOUT | Glasfabrieken Van Brabant NV | Gourmet Seafood-DB Vis BVBA | PEETERS, NICO | Vandeputte International

LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Assesse (Crupet), België. De volledige naam van het bedrijf is LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07057861328. Het bedrijf LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL bevindt zich op het adres: Rue Haute 7,5332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, openstaande posities, locatie van LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is a company, that was registered 2018 in Assesse (Crupet) region, Belgium. Full name of company is LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, company assigned to the tax number BE07057861328. The company LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is located at the address: Rue Haute 7,5332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL were not found.
The main activity of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL is not available. You also can look at reviews of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, open positions, location of LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, Assesse (Crupet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, Assesse (Crupet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE ASBL, employees, financial statistics.