Jeugdherbergcentrale VZW

Contactgegevens Jeugdherbergcentrale VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeugdherbergcentrale VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeugdherbergcentrale VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Stralenstraat 40,2060, België

Telefoon (phone): 03 232 72 18 03 232 72 18

Fax (fax): 03 231 81 26 03 231 81 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeugdherbergcentrale VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeugdherbergcentrale VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeugdherbergcentrale VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeugdherbergcentrale VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeugdherbergcentrale VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeugdherbergcentrale VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeugdherbergcentrale VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeugdherbergcentrale VZW
Products information Jeugdherbergcentrale VZW

BTW identificatienummer (tax): BE03006103515
Ondernemingsnummer: 5511810302
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Jeugdherbergcentrale VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeugdherbergcentrale VZW
(Get full report from official database of BE for Jeugdherbergcentrale VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeugdherbergcentrale VZW
Addition kinds of activities for Jeugdherbergcentrale VZW

106104. Tungstenmalmwinning | Tungsten ores mining
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
769904. Afvalverwerking | Waste cleaning services
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
34919909. Kleppen, nucleair | Valves, nuclear
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
39310106. Concertinas en onderdelen | Concertinas and parts
48419906. Abonnement televisie diensten | Subscription television services
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij Jeugdherbergcentrale VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeugdherbergcentrale VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeugdherbergcentrale VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeugdherbergcentrale VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Schilder (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gepassioneerde schilder, dit voor binnenschilderwerken.

 • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

 • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

 • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

 • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

  Type: Dienstenchequebaan

  Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

 • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

 • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

 • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

 • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

 • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Verkoopsmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DELICE

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van Jeugdherbergcentrale VZW in sociale netwerken
Look for responds of Jeugdherbergcentrale VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeugdherbergcentrale VZW. Laat een reactie achter voor Jeugdherbergcentrale VZW. Jeugdherbergcentrale VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeugdherbergcentrale VZW. Leave a respond for Jeugdherbergcentrale VZW. Jeugdherbergcentrale VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeugdherbergcentrale VZW op de google maps. Adres en contacten Jeugdherbergcentrale VZW
Location of Jeugdherbergcentrale VZW on the google maps. Address and contacts of Jeugdherbergcentrale VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeugdherbergcentrale VZW Jeugdherbergcentrale VZW: Cramilion J-M | Rapid New (Autobedrijf) BVBA | iode SA | FD Process S.A. | mawimbi

Other related companies as Jeugdherbergcentrale VZW: Cramilion J-M | Rapid New (Autobedrijf) BVBA | iode SA | FD Process S.A. | mawimbi

Jeugdherbergcentrale VZW is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeugdherbergcentrale VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03006103515. Het bedrijf Jeugdherbergcentrale VZW bevindt zich op het adres: Van Stralenstraat 40,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Jeugdherbergcentrale VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jeugdherbergcentrale VZW is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeugdherbergcentrale VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeugdherbergcentrale VZW, openstaande posities, locatie van Jeugdherbergcentrale VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeugdherbergcentrale VZW is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Jeugdherbergcentrale VZW, company assigned to the tax number BE03006103515. The company Jeugdherbergcentrale VZW is located at the address: Van Stralenstraat 40,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Jeugdherbergcentrale VZW were not found.
The main activity of Jeugdherbergcentrale VZW is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeugdherbergcentrale VZW is not available. You also can look at reviews of Jeugdherbergcentrale VZW, open positions, location of Jeugdherbergcentrale VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeugdherbergcentrale VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeugdherbergcentrale VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeugdherbergcentrale VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeugdherbergcentrale VZW, employees, financial statistics.