GROTE ROUTEPADEN VZW

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • GROTE ROUTEPADEN VZW
Private companiesEating and Drinking Places • GROTE ROUTEPADEN VZW

Contactgegevens GROTE ROUTEPADEN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROTE ROUTEPADEN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROTE ROUTEPADEN VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Stralenstraat 40,2060, België

Telefoon (phone): 03 232 72 18 03 232 72 18

Fax (fax): 03 231 81 26 03 231 81 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROTE ROUTEPADEN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROTE ROUTEPADEN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROTE ROUTEPADEN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROTE ROUTEPADEN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROTE ROUTEPADEN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROTE ROUTEPADEN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROTE ROUTEPADEN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROTE ROUTEPADEN VZW
Products information GROTE ROUTEPADEN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07192718505
Ondernemingsnummer: 7117736816
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GROTE ROUTEPADEN VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROTE ROUTEPADEN VZW
(Get full report from official database of BE for GROTE ROUTEPADEN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROTE ROUTEPADEN VZW
Addition kinds of activities for GROTE ROUTEPADEN VZW

373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
25140401. Bridge sets (meubels): metaal | Bridge sets (furniture): metal
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
59999924. tenten | Tents
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school

Werken bij GROTE ROUTEPADEN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROTE ROUTEPADEN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROTE ROUTEPADEN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROTE ROUTEPADEN VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

 • Monteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

 • Procesoperator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf gelegen te Herentals zijn wij op zoek naar een procesoperator in de vaste nachtploeg. Je zorgt voor de correcte bereiding en verwerking van de afgewerkte sauzen. Je bent technisch aangelegd, voert kwaliteitscontroles uit, je neemt stalen en het reinigen van de machines behoren ook tot jouw takkenpakket.

 • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Frigobeheerder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

 • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

 • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

 • Huishoudhulp regio Diepenbeek (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Diepenbeek. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zaalmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LA VIGNETTE

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van GROTE ROUTEPADEN VZW in sociale netwerken
Look for responds of GROTE ROUTEPADEN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROTE ROUTEPADEN VZW. Laat een reactie achter voor GROTE ROUTEPADEN VZW. GROTE ROUTEPADEN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROTE ROUTEPADEN VZW. Leave a respond for GROTE ROUTEPADEN VZW. GROTE ROUTEPADEN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROTE ROUTEPADEN VZW op de google maps. Adres en contacten GROTE ROUTEPADEN VZW
Location of GROTE ROUTEPADEN VZW on the google maps. Address and contacts of GROTE ROUTEPADEN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come GROTE ROUTEPADEN VZW GROTE ROUTEPADEN VZW: Gordy BVBA | PROFELEC | Teerlynck BVBA | Cuyx Wim | ASC N.V.

Other related companies as GROTE ROUTEPADEN VZW: Gordy BVBA | PROFELEC | Teerlynck BVBA | Cuyx Wim | ASC N.V.

GROTE ROUTEPADEN VZW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is GROTE ROUTEPADEN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07192718505. Het bedrijf GROTE ROUTEPADEN VZW bevindt zich op het adres: Van Stralenstraat 40,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GROTE ROUTEPADEN VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROTE ROUTEPADEN VZW is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROTE ROUTEPADEN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROTE ROUTEPADEN VZW, openstaande posities, locatie van GROTE ROUTEPADEN VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROTE ROUTEPADEN VZW is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is GROTE ROUTEPADEN VZW, company assigned to the tax number BE07192718505. The company GROTE ROUTEPADEN VZW is located at the address: Van Stralenstraat 40,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GROTE ROUTEPADEN VZW were not found.
The main activity of GROTE ROUTEPADEN VZW is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROTE ROUTEPADEN VZW is not available. You also can look at reviews of GROTE ROUTEPADEN VZW, open positions, location of GROTE ROUTEPADEN VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROTE ROUTEPADEN VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROTE ROUTEPADEN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROTE ROUTEPADEN VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROTE ROUTEPADEN VZW, employees, financial statistics.