Gent Dienst Toerisme

Contactgegevens Gent Dienst Toerisme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gent Dienst Toerisme: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gent Dienst Toerisme

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Predikherenlei 2,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 36 41 09 225 36 41

Fax (fax): 09 225 62 88 09 225 62 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gent Dienst Toerisme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gent Dienst Toerisme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gent Dienst Toerisme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gent Dienst Toerisme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gent Dienst Toerisme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gent Dienst Toerisme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gent Dienst Toerisme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gent Dienst Toerisme
Products information Gent Dienst Toerisme

BTW identificatienummer (tax): BE06679382324
Ondernemingsnummer: 5966094970
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Gent Dienst Toerisme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gent Dienst Toerisme
(Get full report from official database of BE for Gent Dienst Toerisme)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gent Dienst Toerisme
Addition kinds of activities for Gent Dienst Toerisme

147904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
349599. Wireveren, nec | Wire springs, nec
01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
15319903. Speculatieve bouwer, meerdere woningen | Speculative builder, multi-family dwellings
34290206. Veiligheidskabel vergrendeling | Security cable locking system
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
50650205. Modems, computer | Modems, computer
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic

Werken bij Gent Dienst Toerisme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gent Dienst Toerisme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gent Dienst Toerisme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gent Dienst Toerisme. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

 • Verkoop slagerij en keukenhulp (KACHTEM)

  Regio: KACHTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een gekende slagerij regio Izegem is op zoek naar een winkelmedewerker en hulp in het atelier. Je helpt mee in de keuken van een slagerij met het maken van slaatjes, koude schotels,... Ook help je mee in diverse taken zoals toonbankverkoop in de winkel, afwassen, bestellingen klaarzetten... Ben je klantvriendelijk? Heb je ervaring in de verkoop van vlees/charcuterie/keuken? Ben je gemotiveerd en leergierig? Contacteer dan snel Konvert Izegem!

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

 • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

 • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

 • Thuisverpleegkundige regio Knokke (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: THUISVERPLEGING BOND MOYSON WEST-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor algemene geneeskundige verzorging van patiënten aan huis. Je doet wondverzorging, geeft inspuitingen, toedienen dagelijkse toiletten, ...

 • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

  Regio: EDINGEN

  Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

 • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

 • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

 • Beitser (M/V) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

Zoek naar antwoorden van Gent Dienst Toerisme in sociale netwerken
Look for responds of Gent Dienst Toerisme in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gent Dienst Toerisme. Laat een reactie achter voor Gent Dienst Toerisme. Gent Dienst Toerisme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gent Dienst Toerisme. Leave a respond for Gent Dienst Toerisme. Gent Dienst Toerisme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gent Dienst Toerisme op de google maps. Adres en contacten Gent Dienst Toerisme
Location of Gent Dienst Toerisme on the google maps. Address and contacts of Gent Dienst Toerisme

Andere gerelateerde bedrijven als come Gent Dienst Toerisme Gent Dienst Toerisme: Bauwens Dirk NV | Motortec BVBA | Buro voor Vrije Ruimte | Lenaerts S.P.R.L. | Drankcenter Schotte nv

Other related companies as Gent Dienst Toerisme: Bauwens Dirk NV | Motortec BVBA | Buro voor Vrije Ruimte | Lenaerts S.P.R.L. | Drankcenter Schotte nv

Gent Dienst Toerisme is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Gent Dienst Toerisme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06679382324. Het bedrijf Gent Dienst Toerisme bevindt zich op het adres: Predikherenlei 2,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Gent Dienst Toerisme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gent Dienst Toerisme is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gent Dienst Toerisme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gent Dienst Toerisme, openstaande posities, locatie van Gent Dienst Toerisme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gent Dienst Toerisme is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is Gent Dienst Toerisme, company assigned to the tax number BE06679382324. The company Gent Dienst Toerisme is located at the address: Predikherenlei 2,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Gent Dienst Toerisme were not found.
The main activity of Gent Dienst Toerisme is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gent Dienst Toerisme is not available. You also can look at reviews of Gent Dienst Toerisme, open positions, location of Gent Dienst Toerisme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gent Dienst Toerisme, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gent Dienst Toerisme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gent Dienst Toerisme, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gent Dienst Toerisme, employees, financial statistics.