Gandante VZW

Contactgegevens Gandante VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gandante VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gandante VZW

Regio (region): Gent (Wondelgem), België

Adres (address): Woestijnegoedlaan 16,9032, België

Telefoon (phone): 0479 51 52 42 0479 51 52 42

Fax (fax): 09 253 51 15 09 253 51 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gandante VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gandante VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gandante VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gandante VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gandante VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gandante VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gandante VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gandante VZW
Products information Gandante VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02029968261
Ondernemingsnummer: 6625274658
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gandante VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gandante VZW
(Get full report from official database of BE for Gandante VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gandante VZW
Addition kinds of activities for Gandante VZW

384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
20439906. Hominy grits: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Hominy grits: prepared as cereal breakfast food
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
42269903. Bontopslag | Fur storage
76940200. Motor reparatie diensten | Motor repair services
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij Gandante VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gandante VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gandante VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gandante VZW. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

 • Machine operator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je monteert diverse onderdelen, zowel mechanisch, elektrisch als pneumatisch, van onze weefmachines in de voormontage of in de montageketting. Je zorgt ook voor het afregelen van de verschillende machineonderdelen; Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en voor het in orde houden van je werkpost.

 • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

 • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

 • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

 • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

 • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: t-interim Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

 • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: USG Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

 • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Gandante VZW in sociale netwerken
Look for responds of Gandante VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gandante VZW. Laat een reactie achter voor Gandante VZW. Gandante VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gandante VZW. Leave a respond for Gandante VZW. Gandante VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gandante VZW op de google maps. Adres en contacten Gandante VZW
Location of Gandante VZW on the google maps. Address and contacts of Gandante VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Gandante VZW Gandante VZW: BIA BOUQUET SC | VARTA-DEAL | De Wieuw NV | Biotiek | Philippe Durand

Other related companies as Gandante VZW: BIA BOUQUET SC | VARTA-DEAL | De Wieuw NV | Biotiek | Philippe Durand

Gandante VZW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Gent (Wondelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is Gandante VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02029968261. Het bedrijf Gandante VZW bevindt zich op het adres: Woestijnegoedlaan 16,9032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gandante VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gandante VZW is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gandante VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gandante VZW, openstaande posities, locatie van Gandante VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gandante VZW is a company, that was registered 2003 in Gent (Wondelgem) region, Belgium. Full name of company is Gandante VZW, company assigned to the tax number BE02029968261. The company Gandante VZW is located at the address: Woestijnegoedlaan 16,9032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gandante VZW were not found.
The main activity of Gandante VZW is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gandante VZW is not available. You also can look at reviews of Gandante VZW, open positions, location of Gandante VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gandante VZW, Gent (Wondelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gandante VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gandante VZW, Gent (Wondelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gandante VZW, employees, financial statistics.